GOTT NYTT ÅR! IGEN!

Nu ska vi fira nyår så det smäller!

Hare gött alla gudommliga läsare som tragiskt nog är inne på vår blogg på nyårsafton! :)

/Madeleine, Hillevims och Illis

2010 - Mot oändligheten och vidare!

Ojojojoj! Jag kom genom det förra inlägget på att det är Nyårsafton imorn! Ett nytt nummer att komma ihåg. Det är precis som när man fyllt år; man fortsätter skriva sin gamla ålder över allt. Nu måste vi vänja oss av med 2009 och välkomna 2010. Har ni tänkt på att det här året aldrig kommer komma igen... det har gått till historien och kan på inga vis göras om. Det är skrivet i sten och kommer förbli det tills den dag någon kommer på en tidsmaskin. Men hur stor är sannolikheten för att någon i sådanna fall skulle vilja resa tillbaka till detta år? 2009? För vad för historiskt och viktigt har hänt i år? Det är faktiskt en intressant tanke....
Dessutom måste man ju komma på sånna där nyårslöften också. Sånna där saker man lovar för att senare kunna bryta.
 Jag undrar vad jag ska ta... något lätt tror jag. Förhoppningsvis glömmer mina vänner helt enkelt bort hela grejen och ingen av oss behöver tynga vårt samvete med krav på en förbättring av något slag... men å andra sidan! Varför måste man ta löften om förbättring? Man kan väl lika gärna lova att inte knyta skosnörerna lika snyggt eller att inte borsta håret på morgonen... om man nu gör det. Eller varför inte ta ett löfte på att för första (eller andra eller tredej eller fj...) göra något busigt och ovanligt. Något lite halvelakt och egoistiskt?
Fast nej, det skulle ju inte funka. Människan vill ju skapa en bättre värld, eller hur? Det är vårat mål i livet; Att ha gjort något bra för någon annan och vara tillfreds med sig själv.... Fast samtidigt är det ju självklart viktigt att ha haft sjuhelvetes skoj också!!


Gott Nytt År!

Jag måste bara säga att det här är skandal! Hör ni vad jag säger? SKANDAL!! Varför har ingen skrivit sen i förrgår? Har vi någon ursäkt? Det hoppas jag verkligen för det här liknar banne mig inte bloggruppen! Våran engagerade och entusiastiska bloggrupp? Huh?
Jag förstår inte vad som har hänt... Är vi så upptagna av oss själva att vi inte ens hinner skriva ett litet yttepytte inlägg till våra trogna läsare? Vad är det för tack? Jag menar, de är ju tack vare dem som vår blogg har något syfte! Inte sant? Nu hoppas jag att vi skärper oss.... jag får ju hjärtklappning för alla morötter på jordens skull! 

Och med detta uppiggande inlägg vill jag önska alla läsare och Piskare ett riktigt Gott Nytt År! ... samt rejält med pisk, såklart! :)  

Hallelåja

Min syster Ellie är verkligen onaturligt gullig idag. Hon gav mig frukost på sängen! Hör och häpna... Dvs mycket.
Jag känner att jag inte har något av intresse att skriva om... förutom personligt skvaller som ni skulle älska att få höra. Men som ni tyvärr går misste om eftersom att jag är en hederns person. Om ni vill höra hemligheter ska ni istället kontakta Hillevims eftersom att hon inte kan hålla någon för sig själv.

Det kan vi kalla dagens tipps!

För skvaller och hemligheter: Kontakta Hillevims!

Nej vet ni vad! Jag måste ge ett meddelande till Eriks Hörna och säga att man fattar inte ett jotta av dina inlägg! Du kanske borde knyta ihop dem på något vis? Eller är det bara jag som ligger och guppar bakom flötet :)

Hej svejs!

Förresten: Vad tycker ni om designen? Vi vill veta djupa invecklade tankar så som ytliga åsikter om allt från färgnyanser till en svart minimalisk fläck i vänstra hörnet längst ned snett ovanför den yttepytte smala randen av vitt.


Jakten på vadå!?

Percy Jacksson och jakten på åskviggen! Så lyder reklamen... En rätt så sorlig reklam. Är de flesta idag, Men vart var jag?

Alla kanske inte vet att den här filmen har sin bakrund i en tv-serie. En väldigt bra tv-serie som handlar om samma sak, men görs med glimten i ögat. Denna är fullt seriös! Andra världskriget -filmer seriöst.
Vilka kommer se sådan skit!, Okej jag är fördömmande här men det är för mig uppenbart vart den här filmen är på väg... Vilket manus! Vilket allting. Hur kan man samla alla ansträngningar som krävs för att göra en sån här dålig film!? Jag ser nästan (Stort nästan) hellre kanalkampen 3...

Och Den stora frågan. Varför görs det filmer med alla olika gudar, andar och väsen. Men inte någon med vår egen Gud? Och då pratar jag alltså där hjältarna springer omkring och gör super saker mot djävlar med Guds Häftiga hjälp. Alltså Constantine. (Grym film!) Jag har ju ingen stenkoll, det kanske görs sådana filmer. Men jag ser dem för fan inte! Hur kommer det sig att i filmer, eller i vad som hellst som är häftigt. Vill ingen känna till vår egna Gud. Den Gud som Majoriteten tror på. Är han kanske inte häftig... Det kanske är en personlig fråga. Jag är bara trött på allt Mambo Jambo som ska vara i alla filmer. Krafter dit, saker dit. Se nu Vad Sagan Om Ringen har gjort!


Erik. (Snart 100 timmar på Oblivion!, Vänta det kanske inte är bra...)

Jag är sämst på att sova

Jag är sämst på att sova

Entusiasm!

Hej alla förtjusande gulliga supersexiga, snygga, bedårande söta pjoffsinoffsor och plinkiplonkar och tjoffagluffar! JAG ÄR HEMMA FRÅN STUGAN! Wohooo..... Och jag har massor med härlig fakta att dela med mig av.
Tex har jag insett att jag inte är så bra på snowboard som jag trott... höh. Om vi varit i Idre på SNÖ hade jag garanterat fått "den värsta vurpan" tröjan... (varje dag utdelas en tröja där det står något förnedrande till den som gjorde den värsta vurpan och så måste man ha den på sig hela dagen... eller det är iaf vad ryktet har sagt). Det tog ca 45 minuter för mig att ta mig ner från en backe. Men till mitt försvar måste jag säga att den inte var pistad och att det var nästan 2 meter djup fluffsnö som envisade sig med att komma in överallt.
Dessutom har jag insett att det faktiskt aldrig har varit något fel på min längdskidåkning utan att det är pjäxornas fel! De ger mig fruktansvärda skavsår och tvingar mig att säga alla möjliga tänkbara hemska saker som handlar om helvetet och djävulen. Jag prövade att variera det med blommor, granar och stubbar... men det var inte lika effektivt, tyvärr.
Julklapparna var många och fina och i vissa fall likadana. Men jag blev glad ändå. Man kan ju inte ha för mycke av en sak!....


Imorn är det min bloggdag och då ska det bli poesi! Om jag inte kommer på något bättre att skriva om dvs.
Jag tycker att alla medlemmar i blogggruppen har skött sig utmärkt och måste påpeka den tydliga och ibland övernaturliga entusiasmen! Mycket bra! Det är med ett glatt humör man når toppen... eller med djupa tankar om livet och den största frågan av alla: Kärlek... blablabla.

Puttra fläsk och stek en gris <3

Rättigheter.

Alla har rätt till samma rättigheter. Frågan är bara vilka rättigheter alla borde ha.

Skulle Jorden klara att alla har samma rättigheter som oss? Skulle vi? Att hjälpa andra är en självklarhet. Men folk glömmer bort att i det ligger självuppoffring. Och det är inte så självklart. Folk tror att små summor är rättfärdigar ett levande. Att tankar rättfärdigar handlingar. Vi lever i tanken på att allt kommer förändras. Men att andra ska förändra det. Kan någon leva upp till vad de predikar? Kan jag? Är något Heligt, eller är det bara vi som får för oss det tills någon Vanhelgar det. Hur många startar med flisan i sitt öga, Hur många börjar med Mannen i Spegeln?

Och där så var det slut filosoferat. Jag hoppas att ni alla blivit lite mer "Emo" så att säga. Eller depprimerade.

Därför kommer vi in på gårdagens fråga. Vad skulle ni välja mellan Avatar och Iron Man 2?

Erik. (Pixlarna älskar mig!)

Avatar.

Just som jag satt i min ensamhet och grät över min misär... kom jag på att det är min dag att blogga, lite sent med tanke på att när jag skriver det här är det egentligen inte min dag längre. Men då kom jag på att vad kunde vara bättre att skriva om än Avatar filmen jag just sett.
(Med mina föräldrar så få inte för er att jag har ett liv)

Nu är det ju så att alla redan recencerat Avatarfilmen. Men Med tanke på Att JAG är bättre än alla andra (vilken dödsynd gjorde jag just där?) så vill ni säkert höra mina åsikter också om filmen.

Jag är en man som gillar specialeffekter. Som jag brukar säga: En dålig film kan inte göras bra av specialleffekter... Men den kan åtminstone göras sevärd! Jag var i början väldigt skeptiskt till den här filmen sen jag fått för mig att just de specialeffekter som kostat 3,5 miljarder (hur mycket mat blir det till fattigbarn?) är till för att dölja en rätt så dålig film. Jag tänkte "Visst, Konceptet är bra men det kommer inte lyckas..."
Men det gjorde det! Filmen räddas av en typiskt och lätt story, de dåliga kärleksdelarna döljs av häftiga djur scener. Man får sig ingen direkt tänkare men den gör ett bra budskap klarare.

Det ända riktigt dåliga är väll att hela storyn (Ja HELA!) är tagen från: Mannen som dansar med vargar. (Den filmen är minst 3x bättre än Avatar) Och den filmen lyckas också med något Avatar misslyckas med. Slutet.
Jag känner mänskligheten. Den skulle komma tillbaks. (Vilket den säkert gör i en Avatar 2 och Avatar 3)

Så: Se filmen. Den är värd det. Men se den inte i repris. (Att köpa DvD:en är ok. Men ni får inte hyra den)

Lone Wolf Signing of. (Bästa rollen i filmen var henne!!)

Nedräkning

Nu börjar nedräkningen till Idre och S.N.Ö!
Om precis en vecka bär det iväg till Idre och en hel vecka skid/snowboardåkning med massa skojiga människor!
Vi kommer blogga varje dag och även med videoinlägg (om allt går enligt planerna:P)
Vi har också planer på att spela in en film... vi får la' se! Men om det blir av så kan jag lova att det blir en otrolig sådan!

En vecka kvar!



oupsiii

heeeeeeeejsan alla!
 satt här och åt en alldeles för sen frukost och kom på - nämen, det är lördag! vilket betyder att det är min dag idag!

har därimot inte tid att skriva så mycket, så här har ni mitt "dagens tips"

LE. precis. le åt folk på stan, de du passerar och sådära. jag vet intre hur, men det är bevisat att om man får ett leende så börjar man själv le, och då ler man till nästa som ler till nästa osv. på det här sättet blir samhället gladare. weeeey


det var mitt tips for the day

mot oändligheten och vidare!

puss, Elsaa



Moderna Superhjältar!

Jaha, vad kan man säga om moderna Superhjältar? Är de Super trevliga. Är de Super bra? Är de Super i allt?
Eller är de nuförtiden bara ett enkelt sätt att tjäna massa cash?!?

Sen vi alla vet svaret på det. (Det är det sista Dumasses!) Så ska jag nu stjäla de närmaste minuterna från er för att förklara varför "Moderna Superhjältar" (De är moderna för att de inte är i närheten av vad de var) suger rumpa!

Moderna Superhjältar spenderar all sin tid med att ha superkrafter. Och ha dåliga samvets kval. Liksom, "Åh jag är snäll, räddar alla, alla älskar mig, har en snygg brud, Kan skuta nät överallt, Men jag är så osäker" Jaha?! På vadå? Och sen är det folket (allmänheten) i "Moderna Superhjältefilmer" Alla är dryga! Så fort det kommer en suuperhjälte så hatar alla honom, Sen gör han massa gott och de börjar älska honom. Sen så skriver en tidning om honom. (Alltså de spenderar massa tid på att tracka honom utan några skäl)
Och då börjar alla hata honom?! What the fu** Har de ingen egen vilja!? Inte undra på att Bush fick två perioder ändå... Sen så är det superskurkarna... Hur mycket jäkla kemiskt avfall kan ligga och skräpa egentliigen. Sen Superhjälten har superkrafter måste alla Superskurkar ockå ha det... Vilket gör att det kemiska avfallet liksom Bara öser ner överallt. (Smallville bevisar vad jag menar) Och det är bara dåliga människor som får krafter av det kemiska avfallet också...

Men om ni gillar att se specialeffekter och filmer med förutsagda slut, eller bara gillar skit. Då kan ni väll titta på några superhjältefilmer. (Batman räknas inte som superhjälte och därför äger han!)

//Erikbooi! (Gud det ser skit fel ut!) 


WOOOPSIE!

Jag mindes just att det var torsdag igår. Förblindad av allt julaftonssnack glömde jag att det var min bloggdag! jag ursäktar för det sneda steget... I alle falle så hoppas jag att alla hade en fin julafton med mycket skojj och tiggande (?), sååå... dagens tips.. Gå på bio oftare! Det är ju så trevligt! Speciellt på HERON för där kan man falla upp armstöden och om det inte sitter någon bredvid kan man sträcka ut benen eller, om man är tillräckligt djärv, lägga sig över de så snyggt rödfärgade mjuka stolarna!

GOD JUL/FORTSÄTTNING ELLER VAD DET ÄN ÄR MAN SKA SÄGA NU NÄR JULEN BÖRJAT, SÅNT DÄR FÖRVIRRAR MIG ALLDELLES FÖR MYCKET!

Och från oss alla (i pisket) till er alla (bloggläsare) en riktigt god jul och en stor våt puss!

//HilleWeise

GOD JUL

herrejissanes, mäsrkte nu att ingen har skrivit idag (igår.. ) - julafton! ni alla måste ju få en god jul hälsning från oss i psiket, ofc, och här är den






jag borde få pris för att jag är så bra på att måla på paint.. :D
men ! har ni nu fått vad ni ville ha idag ? * jaaaa * vad bra ! hihiih

har inget dagens tips ( min dag är på lördag ) så jag kör dagens upplevelse istället !
jag var idag tomte för min 9:åriga granne , detta hände även förra året så jag börjar bli rädd att jag skapar en tradition. det är varmt och årets skägg luddade sig i min mun, näsa och ögon.. och jag höll på att tappa magen hela tiden! men det är så underbart, för hon blir såå glad! någon timme efter detta, när jag är hemma igen så kommer hon hem till oss med julklappar ( vi byter alltid julklappar med dem ) och säger då : "elsa vet du en grejj ? våran tomte var jätte konstig, för han liknade dig jätte mycket " ........ endå så tror jag fan att hon inte riiiiktigt förstod ! HA !

det var det. nu ska jag sova

puuuuuss

"..." Strikes Again!

Jadu, ... från förrförra och första inlägget.

Nu är jag tvetydig tydligen. Om Vi ska vara såhär kan du anmärka att jag i första inlägget tyckte att killar borde ha det bättre, I fortsätningen. underströk jag att jag inte yttrade mig om lika lön. (Vilket var för sig är olika saker. Fast i helheten är det väll samma sak)

Jag skriver för att skapa diskutioner. Vilket jag också gjort!, (..., Du är det bästa beviset på det) Såklart ska alla ha det lika bra. Men kanske tyckte inte alla det innan jag fick igång en diskution om det. Lika rättigheter är en självklarhet som nästan aldrig varit klar. Som för många fortfarande inte är.
Att se över vad vi tror och inte tror är lika viktigt som att stå för det man tror. Att människor skapar diskutioner om frågor är viktigt för att ständigt förnya perspektiven och förhållandesätten allmännheten har till saker.
Jag tackar dig ... för att du har hjälpt mig med just detta!. Utan dig hade säkert mitt första inlägg bara varit en av massa trista inlägg. Du har gjort någonting bra av det.

(Och nu rider jag på vågorna av det)

Erik. (Skulle det se bättre ut med Erikbooi??)

JUL SCOUT STYLE!

Jaa ni kära bloggläsare, jag förstår att ni nu sitter hemma och funderar på hur man kan göra sin jul lite mer scoutig... Faktum är att jag själv, utan att ens fundera, råkade göra min jul just lite scoutigare under inslagningen av julklapparna som ska ges bort imorgon JULAFTON (!!!). Jag gjorde nämligen så att eftersom jag inte hittade saxen i köket där den brukar vara och var för lat för att gå ner och leta på undervåningen så tog jag en nära till hands kökskniv. Denna använde jag för att, skära papper, skära snören och krulla snören! 

Detta är inte dagens tips då det är någon annans dag, jag ska ju ge tips imorgon, men vi kan se på det som en bonus!

Piiiis! //Hillevimsaren

En iron man 2!?

Hej igen!
Just när jag fått för mig att hela den här, "Nu ska vi göra usla filmer på alla superhjälte serier som finns och tjäna massa pengar på meningslösa skit saker" delen av filmindustrin var klar så ser jag att Iron Man 2 kommer ut!

Kris! (Jag blev så arg så jag var tvungen att gnugga en Selma Lagerlöf bok mot mig för att få lite kultur och inteligenskänsla tillbaks i kroppen.) Iron Man 1 var precis lika dålig som Superman return, Fantastic 4, för att inte ens nämna Spiderman 3 (och två).

Men tillbaks till Iron Man. I ettan stötte man på en rik fjant som fick lite samveteskval när han fick reda på vad hans vapen egentligen gjorde. Alltså en totall idiot med tanke på att han borde insett de runt tre års åldern. Men så klart räddas han från att vara skyldig för han hade ingen annniing om att hans företag (som han borde haft jätte koll på) sålde skiten till de bad guys också!
Nu i tvåan ska allting upprepas om igen fast med några fler super dräckter och lite mer special effekter. Han har
inte lärt sig någonting från ettan såklart! 

Det värsta är att han aldrig egentligen haft några bad guys att rädda världen ifrån. I ettan sitter det typ fem österlänningar och snackar om Djingis Khan. De dödar han, sen så avskedar han sin kompis. (Som var ond)
Nu i tvåan har han fortfarande inga fiender, förutom den väldigt onda amerikanska staten som vill ha hans uppfinning. Och hans egen Idioti såklart. Och några stackars terorister. Mest hans Idioti.

Erik. (Spelen suger också!)


MEN PRUTTSINGEN DÅE!

Nä, nu gjorde jag det igen! Varför lyckas jag alltid låsa in mig på toaletten när ingen är i närheten som kan komma till assistans om jag behöver sådan, göra det onämnbara (alltså nummer två) och sedan upptäcka att det inte finns något toapapper? Va, va?? Svara mig duuuu? Vad gör jag nuuuuu? Jag bara undrar.. (klappklapp) Vad gör jag nuuuuuuu?

Och nu vet alla mer om mitt toaliv än de vill... :)

Piiis//Hillevimsandet

Pisket/Hillevi Jacobsson, den ultimata piskaren, slår på stort!

Nu ska ni få höra, kära bloggläsare om dagens äventyr! Det är ju nämligen så att jag, ingen mindre än Hillevi representatör av Pisket i den "riktiga världen" faktiskt råkat stöta på inte en utan TVÅ kändisar idag! Jajjamensan, det hela började med att jag åkte in till stan med två vänner för att köpa de sista julklapparna (det var mina vänner som skulle köpa julklappar, jag är förstås klar sedan länge med mitt julklappshandlande som alla andra i Pisket eftersom vi är så otroligt elit) när en av mina vänners pappa ringer och erbjuder oss en rundtur "bakom kulisserna" på storteatern. Vi går runt och kollar och kikar och häpnas av bland annat det otroliga never ending kostymförrådet för att sedan gå till stora scenen. Då hör jag en röst och känner hur fjärilarna får spratt i magen! OCH VEM SÅG VI INTE DÅ REPETERA INFÖR HAMLET UP CLOSE AND PERSONAL OM INTE GUSTAV SKARSGÅRD?! Det var fantastiskt.

Och eftersom jag och Pisket är ett, så anser jag att vi alla tjugo (?) andligt sett Gurra up close and personal. jag föreslår att vi skapar en lista för att kryssa i kändisar som Pisket andligt sett up close and personal!

Men inte var det nog med det! nejnej, när vi skulle gå runt och shoppa så går vi förbi (inom en enmeters radie) ERIK HASSLE! WOWA SÄGER JAG BARA! var tvungen att springa runt hörnet för att hoppa och skrika lite efter den!

Tack för mig för nu! Stay tuned for more of Piskets härlighet!

Piiis och puuuss! // Hillevimset

Starka könet Forts.

(Mina åsiker behöver inte vara Piskets allmänna åsiker eller Någon i det)
Var det klart...

En viss ... Anklagade mig för att vara omogen och även för att jag talade mot kvinnors rätt till lika lön och jobb. (Människan skrev bara ... )

Jag tycker det är synd att denne inte läste vad jag sade! Jag yttrade mig inte någonstans i texten om vad JAG ansåg om kvinnors rätt till lika lön och jobb. Jag vet faktiskt att undersökningar bevisar att kvinnor är bättre lämpade som chefer eller till styrelsejobb. Det jag skrev där var en förklaring om vissa av de skäl som är för varför kvinnor är det starkare könet.
Jag vet att jag personligen är svag för kvinnor och att jag blir utnyttjad för det tid till tid. Jag vet också att många av mina manliga vänner också blir det!

//Erik. ("Förlorar vänner sedan krigsförklaringen mot Sms")


urgullig

hittade just denna video, lillkillen är ju så söööt ! och grymm på minigitarren ? bättre än mig iallafall...

puss


Andra sidan av myntet. (Plus Douglas igen)

I mitt förra inlägg kan ni se att jag skrev, samma sida av ett mynt. Då kanske ni undrar: vad är då andra sidan? Det skall jag säga er! Folkpartism! Folkpartism är den andra sidan på myntet. Denna vackra sida...

Folkpartiet har på sistone haft en lite "tönt" stämpel, men det kommer bara av att det ända folkpartisterna gör just nu är att putsa borgarnas skor och snacka om skolan. Låt oss istället se in på vad de står för i grunden. Det är det som är det bra...

Folkpartiet står för en perfekt mix av kommunism och kapitalism. Som att blanda Fanta och Cola. (Jag tycker personligen att det är skit gott, men om ni inte tycker det får ni komma på någon egen liknelse) ((Anmärk att Cola och Fanta tillhör samma företag. Samma sida av myntet! Mina liknelser är grymma!!))

Vart var jag?... Jag snackade om läsk... Folkpartiet!
Som sagt. Folkpartiet är grymma, de tar det bästa från allt och skapar sedan en egen politik med de bästa.
Alla borde vara folkpartister. Förutom de som är det idag...
Inte så att jag är emot borgarna, (bättre än sossarna just nu) Men jag är emot hur folkpartiet smörar för dem.
Det som ständigt varit folkpartiets nackdel är att den verkar så lam för att den inte står för någonting speciellt. Det är alltså polariseringes fel!!

När jag har blivit deras partiledare ska jag skapa ett nytt, Super folkparti! Det ska vara ett extremfolkparti!

(Hur skapar man ett extrem mitt, undrar ni? Tänk er att ni har en planka, mest till vänster är kommunism, mest till höger kapitalism. I mitten folkpartiet. Tänk er nu att ni har en yxa som ni tar och huger ett jack i plankan i mitten. Det jacket i mitten är extremfolkpartism!)

Nu när ni blivit politiskt upplysta såhär till jul vill jag bara hälsa Douglas igen!
Douglas. Ert seniorlag har haft så jäkla mycket utanförkår sex att det är sorligt. Och i vårt seniorlag är det bara två (tror jag) som har haft det. Det är ni som förstör vårat fina Superblod!
NI! Tänk på det!


Dagen före dagen före doppardagen!

Jaha ni! Jag kom just på att det faktiskt är min tur att blogga idag, wohooo! Inte för att jag direkt har tid men ett litet inlägg kan jag väl slänga in. Ni förstår, jag bakar lussebullar för fulla muggar och det går inte så där jätte bra. Jag menar, jag hade i allt som skulle vara i... men kanske lite i fel ordning? Nu ser det i alla fall ut som en stor klup med massor av mindre klumpar som i sig har massor med mindre klumpar i sig... det låter fel va? Men det löser sig nog... så småningom. Jag låter den ligga och tänka på saken för tillfället så kan jag själv passa på att skriva till er kära läsare! :) Sånt går väl hem hos er? Öppet fjäsk.. eller? Jag brukar själv falla för det väldigt ofta så någon in/påverkan måste det ju ha! Heter det föresten inverkan eller verkan? Sånt där tycker jag är knepigt.... 
Aja, igår hade vi ju Rimstuga! Det hade potensial att bli roligt men någonstans där i mitten, när Sigge och da' gang flög till Konsum för att köpa varor som kunde fylla deras magar, sprack det och frammåt nio gittade de flesta Piskarna utan vare sig rim eller julkännsla... Bättre lycka nästa år!
Men som ni lagt märke till har iaf bloggen fått en juligare och finare header tack vare Moa och hennes syster.
Nu börjar jag få lite ont om tid, ska nämligen åka till stugan i fjällen om två timmar och har inte packat än... eller slagit in paket... eller bakat klart lussebullarna.... Oups! Vad har jag gjort egentligen? Varför förvarnar ingen en om hur svår julen är? Helt plötsligt utsågs jag till pyssel och bakfixare... vem kom på den idén? Jag?
Aja, ett tipps från mig är att se mycket disney under julen för det ger en tillbaka lite av den där barnsliga känslan av julmys man hade när man var liten.

Alltså! Dagens tipps: Se mycket Disney för att få tillbaka barnet i dig.... dvs, om det inte redan har tagit dig i besittning.

God Jul och rejält med pisk önskar jag er alla /Madeleine

Kommunism och Kapitalism. Samma Sida av ett Mynt.

Nu till julen tänkte jag att det var lite nyttigt att informera er av vad det är vi har att leva i, och vad vi har för val...
Kommunismen har ju alltid varit den stora fienden för oss Väst människor, och det är ju förståerligt med tanke på att vi alltid haft sovjet på vår bakgård krafsande på vår dör. Då är det lätt att få för sig att den fina schäfern som går förbi är bättre och ta in den för att få bort den andra hunden.
Men det är egentligen sak samma!
Kommunismen och socialismen har varit på fallsida ända sedan 1984boken kom ut och alla fick fös sig att det är precis så här det kommer gå med alla kommunismstater. Och ja! jag försvarar inte kommunism. Den funkar inte. En bra tanke utan möjligheten att förverkligas på grund av den männskliga faktorn. Alla får det lika dåligt, som läroböckerna skriver.
Men kapitalism leder faktiskt till sin egna lilla 1984 värld. Börjar vi inte se det redan? Kamror? Säkerhet. För att inte prata om FRA och IPRED. (Vilka jag stödjer av andra skäl) Det är ord som alla har på tungan i dessa dagar. Det svåra med kapitalism är att det är svårare att se vart "fienden är". I en kommunist stat är staten fienden. De som jobbar där har det bra, alla andra har det dåligt. Staten äger och kontrollerar allt. De är fienden för den fria människan.
Men i kapitaliststater finns det ingen stat som äger allt. Där finns ingen lätt "fiende" att känna igen, där går gränsen mer flummigt vid de stora företagen (Metal Gear Solid!) (Som handlar om ett antal onda företag som kontrollerar världen.) Det är lite det som är det läskiga i ett kapitalistsamhälle.

Det viktigaste! Kommunismen står för en fin sak, det är uppenbart. Alla är lika värda, alla ska ha det lika bra. Det är uppenbart. Alla ska väll tro det? Som man säger: Är man inte kommunist som liten har du inget hjärta. Är du kommunist som vuxen har du ingen hjärna.
Men det viktigaste är att de leder till samma sak! Ingen utveckling! Alla lär sig ju i skolorna att när alla bönderna får lika mycket betalt slutar det arbeta för att få mer. De tjänar inget på det. Och viktigast. De slutar komma på bättre sätt att göra arbetet. Allt slutar utvecklas! Men samma sak händer i extremkapitalism. Kapitalism leder snabbt till konservatism. Folk som får pengar får makt och vill inte samhället ska utvecklas för då kan de förlora makten, Folk som har bra ideer vågar inte verkställa dem i rädsla för att förlora det de har. Det finns inga skyddslagar som räddar dem. Och de få som verkställer dem får pengar från de redan rika och De rika och matkfulla får ännu mer pengar och makt. (Och de blir dem som styr oss!)

Kapitalism=ondska?
Ja varför inte. Vi människor gillar att säga att vi alla är lika, att vi försöka hjälpa andra. Vilket vi ska! Men vad står kapitalism för? Det står för en utvecklad form av Darwninistisk tro att "Den starkaste överlverer" Det stämmer inte! Darwins ord var "Only the fittest" Alltså enbart den mest anpassande vinner!

Kapitalism menar att det är rättvisast att alla får försöka och vissa misslyckas, vissa lyckas. Visst det fungerar! Men vad är det för tanke? Att vissa måste lyckas och att vissa måste misslyckas. Jag menar vad säger den om den som stödjer den? Att det är okej att folk faller? Och ibland faller de av fel skäl, inte att de har en dålig ide. Utan att den kanske stöds av fel människor. (Alltså inte de rika)

Och vad säger det om Oss Människor, om nu en sådan här tanke fungerar? Men inte kommunismen...

Vi lever faktiskt inte idag i en kapitalist stat, de gör inga. Det finns för många skydd i samhället för att kalla det kapitalism. Även i länder som USA. Riktig kapitalism fungerar lika dåligt som kommunism. Men Kommunism försöker få fram det bra i människor, Kapitalism vilar enbart på det dåliga i oss.

När jag trodde jag var klar med Sms.

Erik Stavaeus! Bara för framtiden.

Jadu, Annanym. Eller Anna Nym? Häftigt namn vilket som. Jag skulle egentligen föredra lite mer feedbak innan jag svarar på den här frågan, jag får nog hålla med Sofia lite grann. Det jag inte förstår är vad för sorts sms. Vilket är det viktigaste i den här frågan. Men jag kommer hjälpa dig ändå.
Den största nackdelen med Sms (som om jag inte trackat färdigt på det än) är ju den att det är svårt att överföra känslor och djupare innebörd. Samma gäller att chatta. Om man känner människan man messar/chattar med blir det såklart lättare, och smile gubbar har ju också underlättat sen Sms kom till. Men fortfarande är det lite knivigt.

Om du nu skickat fel Mess till någon är väll det bästa att be om ursäkt och säga att det blev fel skickat. Om det nu var något viktigt, eller kanske något som handlade om människan du skickade till av misstag finns det nog inte mycket att göra tyvärr. Du kan alltid be om ursäkt, eller fråga personen som fick messet av misstag om inte dennne snackar skit om folk/dig med andra via mess. Att ge folk perspektiv (vissa skulle kalla det skuldkänslor) på det sättet är ett perfekt sätt att ta bort skulden från dig.

Jag rekommenderar inte bara till dig utan till alla denna sida. Den tar inte bara upp detta ämne utan är också skit rolig! http://www.felsms.com/ Massa människor som tar upp vilka "fel" sms de fått eller skickat från/till andra. Jag skrattade grovt åt några av de lite mer makabra riktigt länge.

Puss och Godnatt! (Jag och min sekreterare hade sex idag)
(Min sekreterare är egentligen en man)

Ett ansiktlyft på bloggen

Nu kan jag meddela att bloggen har fått en ny fin julinspirerad design.
Kenza slå dig i väggen för här kommer pisket!

Kom gärna med kommentarer och förslag om vi ska förändra något på designen.

// Designgruppen

Moa, hur går det med headern?

Jag måste bara meddela att vi jobbar med designen och att en ny, snyggare, header är på gång! Ni behöver altså inte oroa er :) Era ögon är snart bortom lidande och förhoppningsvis kommer vår unika fantastiskt otroliga blogg ha en ny design lagom till jul. Så vem vet, om ni alla går in på julafton kanske vi slår besöksrekord! Det vore väl någonting? Inte sant?
Vårt mål med den här bloggen är att fånga er under en magisk förtrollning där ni blir lika besatta av oss som av Facebook och Kissie, med flera. För egentligen, vad har de som inte vi har?... förutom designen då... men som sagt; den kommer den kommer!

God jul och gott nytt år från oss alla till er alla!

Blyghet och Vänner.

Jadu, Kära anonym... Är inte allt en popularitetstävling? Går inte allt ut på att skaffa vänner? Jag vet att på nästan alla ställen så är den med flest vänner en vinnare^^...

Men detta är inte sanningen på scouterna. Här behöver du inte skaffa vänner, alla scouter är dina vänner (nästan) I scouting existerar inte utfrysning. (Eller det är så det ska vara!) 
Som vår slogan säger: Vi har inga avbytarbänkar! Jag kan förstå om du är blyg, de är nästan alla egentligen men det spelar ingen roll. Om du bara ger dina andra scoutkompisar en chans så kommer du se att de är roliga och trevliga och de kommer bli dina kompisar och kanske kommer du leda denna "popularitetstävling" då?!
Scouting är till för alla och envar. Det är det om skiljer oss från de där töntiga fotbolls och andra sportfånarnas saker. Att vara scout innebär att du får massa kompisar, inte att du tävlar om vem som får mest. Ni är alla kompisar. Sluta sitta i hörnet och gå ut och ta för dig av alla andra socialla scouter som man kan umgås med.

Det mitt tips för dig!

Nu kanske det kommer dröja innan jag svarar på alla de frågor som kommer in, sen de andra bloggarna också måste få en chans att blogga. (Vi bloggar ju i en demokratiblogg) Jag kan ju inte direkt ta över bloggen nu kan jag? Men jag lovar att vara tillbaka så snart jag kan, (i värsta fall nästa söndag) Med massa nya fina svar till er, Och massa nya funderare och tankar om världen. (Ni har min sekreterares nummer så vill ni något så vet ni hur ni når mig.)

Puss och kram! (Ja! Jag känner Gurribooi, kolla in han på youtube.)

Dagens tips

Ärad vare gud i höjden, detta har jag gjort i slöjden.

3 dagar kvar till jul! Tagga till människor!
Vad kan då passa bättre såhär strax innan jul än att rimma på alla klappar?... Ingenting!
Så vässa pennorna och gnugga geniknölarna och kör hårt.
Det ska i alla fall Pisket m.fl göra ikväll när älvsjö scoutkårs rimstuga drar igång.

Behöver du hjälp med rimmen? Klicka på länken nedan för att se rim från tidigare års rimstugor.
http://www.alvsjo.org/index.php?topic=Loggbok

//Moa


Dagens första fråga, Och om Sms!

Det är alltid en känsla av att vakna upp och veta att det är din dag du vaknar upp till, du kanske tänker: Det är väll alltid min dag? Och det kanske stämmer. Men har du någonsin insett det? Att idag är det din dag. DU kan göra vad som hellst med den. Hela dagen är upp till dig. Det är din dag!

Idag vaknade jag upp till att min mobil, (som jag låg på) fick ett mess. Det var en intressant känsla sen vibrationen på mion mobil är fantastiskt stark. Som att vakna upp till att en pyssling juckar supersnabbt mot din midja.
Eddie som redan vaknat messade redan med diverse. Jag har kommit på migsjälv på sistone med att bli arg när jag får ett sms. Förut var det alltid den där känslan av glädje när någon messade mig. Men nu känns det som de avbryter mitt liv, som jag måste sluta göra det jag gör för att svara på meningslösa medelanden.

Visst jag messar ibland när jag behöver få reda på något eller ska planera något. Men annars så föredrar jag faktiskt att ringa människor nu för tiden. Bara för att prata. Tyvär känner innga andra som jag och det resulterar i att när jag ringer någon enbart får ett: "va? jag gör något, kan vi inte messa?!" Sms tar sociala liv! Vill du vara ett av dem? Nu till Douglas som sitter inne på lite djupa idelogiska frågor.

Jadu Douglas, den är svår. Det är ju allmänt känt att Älvsjö är en bättre kår än de andra stackarna och vi måste göra allt för att behålla våran överlägsenhet, det är klart. Men hur ska det gå till? Att stoppa socialt (sexuellt) umgänge är såklart en viktig del.
Men jag anser att det inte börjar bli en riktig fara förens vi börjar fortplanta oss med de längre stående kårerna. Därför kan vi tvinga på alla killar en kondom. (Eller sy fast den i...) för tjejerna kan vi erbjuda gratis spiral. Om det nu så händer att en människa råkar blanda vårt ädla blod med de någon ur de lägre kårerna så rekomenderar jag att vi utesluter de ur vår kår. Vi måste komma ihåg att hedersmord är förbjudet. Även i scoutsamanhang.

Skämt åsido. Larvig fråga förtjänar ett larvigt svar. Nästa fråga tack!


Sista frågan för kvällen.

Jahadu... Sovsäckssex. Det kan sällan bli tightare. (speciellt min sovsäck som är gjord för max en pygme). Men nu för tiden kan man ju fästa ihop dom. Ja det här har jag varit med om.
Det bästa i det här läget är en så kallad klassisk sovsäcksmissionär, eller en möjligen sittande masken. Men ställningen spelar inte så mycket roll. Om det varit en tuff dag kan det ju faktiskt vara så att de andra sover så djupt att de inte vaknar av,... aktiviteter.
Men så är sällan fallet, eller hur? Nej såhär kan ni göra. Jag brukar personligen säga till mina tält kamrater hur läget är och sedan ge dom erbjudandet att gå med i våra,... aktiviteter. Ni har då fått en tält-gangbang! De som inte vill vara med får sova någon annan stans. Majoriteten Vinner! Om ni nu faktiskt inte har majoriteten så rekomenderar jag kårbyte, faktiskt!

Nej det absolut bästa sättet att ha sovsäckssex i femmantält är faktiskt att killen kommer inom loppet av en, två sek. Det förenklar mycket! Mycket! Tjejen däremot kanske inte finner njutningen i detta (även fast hon borde "älska" att se dig som kille komma,... Men det händer ju inte heller någonsin va? Nej troligen om du kommer inom två sec kommer hon göra slut och så har du ingen att ha sovsäckssex i femmantält (med fem pers i) med. Och då är ju problemet löst! (fast du kanske var lyckligare med tjejen)

Eddie har redan bestulit mig från min säng och jag kommer nu att spendera kvällen i soffan.
Har du mer akuta frågor som,... ja! What so ever! Det jag ville säga är att min sekreterares nummer är 0730712764. Hon föredrar Sms meddelande, de blir lättare att bifoga till mig. Tack och godnatt!

Min pappa, plus svar på frågan.

Ja det är sant! Du kan fråga mig vilken fråga som hellst! Och jag lovar att svara med största seriöshet. (Yep!) Bättre än hur era vänner bemöter er, eller hur?

Är du 13:år är du uppenbarligen pattrullis va? Troligen... Jadu, att vara kär i sin ledare är en gammal klassiker som upprepar sig i alla sinna former, kär i sin lärare, kär i sin tränare, kär i sin gamla dagisfröken, kär i den där städaren på t-centr...
Som sagt. Det jag ville säga var att i din position så beror det på en del "faktorer". Ett: hur gammal är han/hon? Två: Vilken polecy om sånt här håller din kår? Tre: Vad tycker han om dig? (såklart) Om människan är runt 20 är det perfa! Då behöver du bara vänta på att du går upp i senior, sen så är han/hon din! (Om du nu orkar vänta, det kan vara svårt.)
 Är människan äldre är det svårare... Men aldrig omöjligt. Ta först reda på vad han/hon känner för dig, det är alltid en början. Är snubben femtio har du kanske problem, Men aldrig omöjligt! (Bara lite olagligt är jag rädd.)

I förra inlägget har det kommit en kommentar från "the godfather" alltså min pappa, (Eriks) han är en fantastisk man som man kan finna i alla möjliga sammanhang. (Facebook, Väpnarnas gamla register, Bruce Springsteen konserter m.m)
Jag tycker det är lite synd att han inte hellt stöder min åsikt i denna för mig viktiga fråga,... Men man kan inte få allt. Nu vet ni vem denna mystiska man är och jag hoppas att det är ett mindre mysterium för er nu när ni går och lägger er.
Och ja madde! Man kan skriva flera inlägg samtidigt. Och vadå inte skriver! Förfan super aktiv just nu!

Over and Out! /Erik (Vi har just bastat)


Dagens Upplysare

WOW! Jag upptäckte precis att Eddie och Erik skrev ett inlägg samtidigt som jag! Vad häftigt! Det visste jag inte var möjligt! Men ser man på vad man lär sig genom att gå in på vår blogg!

Det kan vi ju kalla Dagens Upplysning: Det går att skriva två inlägg samtidigt!



Erik. Hela natten.

Denna natt, kommer jag (med eddie som mitt sällskap) köra hela natten med inlägg om diverse. Eddie kanske skriver något enstaka men det kommer inte spela någon roll mot mitt super intelektuella (medveten felstavning) super bloggande! (super två gånger) Det är nämligen så att jag kommer hantera alla inlägg som är på söndagar, eller... Det är meningen att jag ska ^^  Och nu: Dagens fråga. (En annan sak vi har börjat med på vår blogg.)
Det är den gamla klassiska frågan:

Är det okej att pissa på någon i duschen?

Nu tycker ni allihoppa: "Va? Äckligt!"
Men inte alls... Det är alltid en viss förnedring att pissa på någon. Men om man bortser från det, att det på det sättet är okej,  då är det rent fysiskt okej att pissa på någon i duschen, eller hur? Det sköljs ju ändå bort?! Direkt!

(Eddie tar avstånd från den här frågan i vilja att fortfarande hålla kvar sitt sociala kontaktnät och vill markera att Erik förlorade sitt för länge sedan. Erik har inga kommentarer på detta.)


Resumé av dagen

Dagen har varit sjukt bra! Så jag känner mig helt enkelt tvingad att skriva och berätta om den för alla ni okunniga, oförstörda och olyckliga varelser som inte var med. Inget illa menat.

Dagen började med att jag försov mig och missade två fucking bussjävlar. Som tur var hade Ilona varit för upptagen med sitt nyfärgade hår (som btw blev fabulous!) och ockå missat bussen/bussarna. Hur som helst. Vi anlände till Östermalm lite snurriga och snöiga och letade reda på Sturegallerian där vi hade hört att Jesper jobbade... eller? Vi var inte säkra men tog mod till oss och tryckte på en knapp bredvid dörren... ingenting hände... därför tog vi upp en teknisk sak som vi faktiskt visste hur den fungerar och tryckte på en annan knapp. Jesper svarade på sin mobil och kom nerskuttandes från övervåningen för att låsa upp porten åt oss, den lilla gubsilubsen!
När vi kom upp till hans kontor blev vi smått förvånade över vilken klass och stil det var på stället. Jag menar, okej att det är Östermalm men det garanterar ju inte rinnande vatten och koskinsmattor. Eller hur?
Men till vår stora förvåning fanns både och med mera! För där fanns även massor av godis, tidningar, mjuka stolar, läsk, skvallertidningar och pinsetter.... Åtminstone en pinsett som visade sig vara väldigt asnvändbar mot en sticka i foten. Dock behövde den lite hjälp ifrån Hillevi, Jesper, Ilona och en nål för att klara den svåra uppgiften att få ut den lilla vassa träbiten som borrat sig in i min fot.
Aja, när vi inte åt godis, drack läsk och drog ur stickor tog vi några hårda och svåra beslut om bloggen (som ni kan läsa om två inlägg längre ned). Jag är mycket nöjd med min del av det hela eftersom att jag får vara lite i bakgrundskulisserna tillsammans med mitt kreativa sinne och inte allt för mycket ansvar. Det passar mig perfekt! Erik och Elsa däremot fick riktiga toppämnen som måste vårdas med omsorg för att fungera.
Erik kan ni finna under rubriken "Fråga Erik blablabla" som inte blivit aktiverad än men som jag gissar tar fart nästa söndag. Elsa är vår infoansvarige och henne kan ni vända er till om ni har några frågor om något utöver kännslor och andra djupa katigorier som Erik tar hand om. 
När godiset var slut och stickan urdragen begav vi oss ut på stan och shoppade de sista julklapparna. Mötet på kvällen var otroligt roligt och ingenting speciellt hände förutom att Abrasch gjorde ett portträtt av ett snoppaket i marsipan, väldigt fin avbildning!
Vi hade dock så trevligt att vi drog ut på mötet med en timme och när jag, Ilona och Eddieponken skulle ta bussen visade det sig att den inte gick förrän om en halvtimme... Det blev för mycket så vi gick istället och jag mulade Eddie och han puttade ner mig i en snödriva. Sen berättade han om sitt kärleksliv.... om man nu kan kalla det det... och vi fyllde i ibland med "Usch Eddie!" och "Du är sjuk i huvudet" mm.

Nu tycker jag att ni har fått en större inblick i dagens händelser och hoppas att ni inte känner er lika okunniga, oförstörda och olyckliga längre. För det är ju det scouting går ut på: Att få alla att känna sig delaktiga! :)


Min lilla (extrimist) åsikt/frågehörna... Om Det starkare könet.

Jaha, nu var vi här? Eller är vi borta där? Jag vet att jag inte har någon koll... Men nu flummar jag! Idag ska det handla om varför kvinnor är det starkare könet. Då säger ni: Erik killar har faktiskt 20% mer muskelmassa än tjejer. Jaha?
Det har aldrig hjälpt mig, det kan jag säga er. Om en tjej slår en kille kan inte killen slå tillbaks! På grund av att "hon är tjej"! Och sen, Alla killar vet hur det känns att bli slagen i pungen, eller hur? (Alla killar nickar) Vad är den bästa liknelsen som man kan göra på en tjej? En total 360 blåtutte? Visst, om ni nu lyckas så kommer ni inte bara förlora all respekt av era vänner. Ni kommer också förlora respekten för er själv.
Och sen, det ultimata beviset. Någonting jag kallar "Märta blicken" efter en bra vännina till mig, en tjej klämmer diskret ihop brösten tittar sött upp och leker lite med håret. Aldrig har jag sett en kille stå imot det! Aldrig någonsin!

En kille är chanslös mot en kvinnas ultimata vapen: Hennes skönhet. Vi är chanslösa överhuvudtaget. Det är därför killar borde få det bättre, (jobb, lön e.t.c) Vi är alltid livrädda i en kvinnas närvaro. (Ja, Alltid)

//Erik: (Ja! Jag håller längre än två sek, Men kanske inte mycket)

rimstuga

nu ska ni uppmärksamma och häpna. jag lägger in det här inlägget på kategorin INFO som simpelt nog betyder att det är info för piskets barn. just so you know 

det är ju så att det är rimstuga imorgon i bygget. detta ska vi självklart gå på. rimm till klapparna gör det till en mycket bättre klapp, så kommsi kommsi. 18.15 i bygget

det var det! btw så är jag ansvarig för info för pisket, så det är mig ni kan komma med frågor, i think. haha, hur länge det nu håller. men jag grejjar allt, även detta

så : frågor  - [email protected]

puss
Elsa 


Bloggmöte

pisket.blogg.se kommer få ett totalt ansiktlyft.
Nu sitter Blogggruppen bestående av Madeleine, Hillevi, Erik, Elsa, Ilona, Jesper och Moa på bloggredaktionens huvudkontor på hemlig ort i Stockholm.
Bloggen kommer att få ett nyskapande system med olika spännande kategorier som bland annat Eriks fråge och åsikts hörna och Dagen tips.
Bloggen kommer även att uppateras minst en gång om dagen om allt går enligt planerna och designen ska förnyas och moderniseras.

pulka pizza och film

hej hooooopp på er alla där ute i kylan!

för alla som inte går i pisket så är detta kanske inte så intressant för er, så att ni vet! men för all del, läs vidare. för er psikare : INFO om den alternativa fredags .. saken.

vi ses 17 00 vid bygget med pulkor och pengar till pizza. egna filmer är välkomna och kom gärna med förslag om alternativ till sätt att se dem, vi vet inte om vi får tag i projektor än.
iallafall så ska vi först åka pulka ett tag. sen gå tillbaka, kanske byta kläder (?) och sen bara äta och mysa framför film! det är alltså planen, men vi vill att ni säger till om ni är intresserade och kan så vi vet om det är någon idé. hör av er till mig, elsa, eller hanna eller piskets mejl ([email protected])


ha det bra,
pusss
ELSA

....

Jag döööööööööööööör av hunger! Rädda mig!! Det doftar nybakat bröd...

Skum Banan

Banne mig! Här ska varken vara emo eller fluffiga moln och nallebjörnar... jag tror inte jag klarar mig till vårt bloggmöte... Men den här designen kan jag i alla fall leva med och det får duga för tillfället.

Förresten, det snöade idag! Som Elsa så muntert påpekade! :) Det gillar vi skarpt

Puss och kram /skum banan

jag ser det snöar

hejsan alla bloggläääsare

det snöar ute, och jag är inte ledsen! har gjort allt annat än sett fram mot snön, men nu när den är här - och den typ stannar - så är det underbart !
så, nu tycker jag att vi alla ngn dag drar och åker pulka! wiiie! eller vad tycker ni ?? och snöbollskrig, såklart!

hihi..

har inte mer att säga än så, men tycker att om ni har ideer om vad vi ska skriva kan ni låta oss veta, så kan vi tänka över det. händer nämligen att man får ideetorka. inte kul.

men vi hörs och ses, så får ni alla springa ut i er nya overall och leka i snön!

puss
Elsa

                                              såhär ser det ut från mitt fönster, så fiint (:


VÄRLDENS STÖRSTA BLOGG

Vad sägs om designen? Lite emo.. inte sant? Hmm, bättre än förut dock.. eller? Vi får fixa den bättre sen på bloggmötena :) Btw, Jesper, när blir de av egentligen?

Kanske ska bakgrunden inte vara svart? Det är faktiskt lite dystert med den färgen när det redan är så grått och mörkt ute... men samtidigt är det lagom neutralt och bra såhär innan vi tar fart och blir VÄRLDENS STÖRSTA BLOGG! Mohaha... eller åtminstone Sveriges ;)


LUCIA A LA PISKET!

Det chockerar mig att det är hela onsdag idag och ännu har ingen skrivit om helgens spaktakel!? Hur kommer sig detta? i alla fall så tar jag härmed på mig ansvaret att skriva och berätta allt om vad pisket hittade på i söndags när vi skulle hålla i ett luciatåg på kåravslutningen:) Vi kom till bygget klockan elva och började öva direkt för att vid två gå till johanskytteskolan där avslutningen började fyra.

Vi tog alla med storm när vi kom intågandes, jesper som lucia med fyra av fem batteridrivna ljus på kronan, och sjöng Natten går tunga fjät: elitkör som vi är:P I alla fall så körde vi tomtegubbar med koreografi när vi tågat fram till scen och sedan gjorde vi en jättelång sketch som miniorerna verkade uppskatta. Vi tågade sedan ut och sjöng en en gång natten går tunga fjät för att stanna och överraska erik borgman med att sjunga: Tack erik borgman för att du har betalat din medlemsavgift... och tack kim och björn och nalle och många många fler... tack för alla pengar från öst till väst, norr till söder... tack för att du betalar din medlemsavgift! HAHAHA! skojj va!?

Sedan fick även vi en överraskning när Danni från Abrash visade fyra av filmklippen som dykt upp på just denna blogg där de tävlades om vilken som var skojjigast... :D En liten kanelhändelse var vinnarn och allas våran eddie fick gå upp på scen och ta emot ett pris, huvudperson som han ändå är i den filmen!

PIIIS! //HILLEVIMSET

pusspusspusspusspuss

OOPSIE!


Ojojojdå
, nu vet jag inte om jag gjort något dumt... jag har officiellt gått med i bloggruppen och detta innefattar tydligen någon sorts form av extramöten som jag måste visa mig på! Men vad gör man inte för att bloggen ska förbättras. Som en av Sveriges minsta bloggar (jag älskar er alla våra läsare) så är det faktiskt dags att vi klättar upp förbi Kissie, Dessie och de andra töntarna (ojdå, där var ett riktigt bloggknep. Klaga på andra bloggare, kan jag ta upp som förslag på bloggmötena) för att lämna plats åt ett riktigt jävla underbart seniorlag vid namn PISKET! Vacker oh så vacker är nog bloggen inte än men det kommer och denna bloggruppen kommer nu att ta oss till toppen! Det ska bli najjs att bli miljönär vettni! ;)

Pussiluskusbacillus till er alla // nä nu vart det för töntigt igen för att jag ska erkänna vem det är som skriver! :P <3

RSS 2.0