Ett rop på bekräftelse och uppdatering

Snälla? Kan någon vänlig själ som var på mötet ikväll berätta för mig och alla andra, mindre lyckosamma människor, vad ni gjorde? Är det sant att ni sprang ett varv runt långsjön? :o Och är det sant att Jesper och Marie dansade nakna på isen runt en eld medan de sjöng en hejjarramsa för att peppa er? 
   Jag tror jag tar en extraextra stor kaka med mjölk tills någon hör min bön och svarar. Det skulle vara trevligt om lite detaljer fanns med så jag kunde få mig en bild över det hela :)

Fred


Tugga grus

UUUUUUUUuuuuuuw! Ni vill inte veta vad som hände!! Jag hade precis skrivit klart inlägget om de saftiga kakorna när det hände och eftersom att jag ville sukta er och inte äckla er valde jag, taktiskt, att inte blanda in det i den texten... Jag tror förresten inte ens att jag vill berätta det nu... glöm detta inlägg och bli suktade av de saftiga kakorna istället.... (jag nös och jag tror halva min hjärna flög ut)
   Förresten? Kan man säga att kakor är saftiga eller gäller det bara fluffiga bakverk? I så fall, vad ska man säga om kakor? Krispiga? Då tänker jag bara på hur det känns att tuggar grus och det är ju inte så gott.

Vad en isolerad exsjukling gör en grå söndag i slutet av februari

Jippie Yay! Jag ska till Berlin med min kompis om fyra dagar, det kommer bli u n d e r b a r t ! Fast det kan ju hända att vi tappar bort oss och ingen kan prata engelska och vi inte kan prata tyska och så hittar vi inte hem.. eller ens ifrån flygplatsen... Tänk om vi inte hittar ut från flygplatsen?! Vi kanske blir tvugna att stanna där precis som Tom Hanks i The terminal...
... Aja, nog om det! Eftersom jag inte är så sjuk längre men ändå har besöksförbud ska jag nu baka kakor. Enormt stora saftiga ckokladkakor som jag sedan kan trösta mig med... dessutom tror jag vi har glass i frysen :)  Och en Disneyfilm är aldrig något dåligt sällskap.

FRED


sportlov!

jag, händig och duktig som jag är, sitter här vid min mors dator i väntan på att min ratatouille (var tvungen att kolla på receptet för stavning, ja. ) ska bli klar. tror dock något är seriöst fel.. den ser långt ifrån ut som den på bilden, men men, det är tanken som räknas right ? :)


sportlovet är äääntligen här! mycket passande för min del iallafall, jag ska sova, äta, vara med vännner och sova. inga skidor iår dock... oooooooooooooooooooj vad jag tråkar ut er, eller hur ?! hihi ! en av alla mina naturbegåvningar !

men ta det lungan i backarna nu, och spring inte över vägen utan att se er för minst två ggr per håll,

PS. skidbrillor är grymma när man hackar lök!



Sjuk med telefonförsäljare som sällskap

Det är så damn jobbigt att vara sjuk! Jag kan knappt andas och har feber. PRUTT! Dessutom har jag tappat bort min mobil.. big time! Den ligger antagligen på någon buss någonstans.. Yay.
   Men vet ni vad jag har märkt? Det ringer apmycket på hemtelefonen på dagarna! Det är massor av olika försäljare som aldrig vill ge sig. Är de körda i bollen eller? Hur många är det som är hemma mitt på dagen egentligen? Jag kan meddela att de har blivit riktigt skrämda idag när de har ringt och jag svarat. Jag låter som en blandning mellan Elvis, en valross och kille i målbrottet som stammar. 
  Usch, det är så frustrerande att inte kunna göra någonting... men nu har jag ialla fall upplyst er om min deprimernade situation.

FRED


VETEMJÖL



                                        
                                           KAN MAN BAKA KAKOR AV




Myshelgen i en perfekt sumé

Det har varit en otroligt bra helg fast den har gått superfort. Jag fattar inte, nyss stod vi vid centralen med chailatte i våra frusna händer och väntade på skrikande fans som aldrig kom och sen släpte bussen av oss på en mörk landsväg i mitten av ingenstans med ufon som vårt enda sällskap. Och nu sitter jag här och äter upp resterna av helgen...
    Ufona kanske inte var riktiga utomjordingar men de liknade banne mig inte något svenskt satyg. Det gnistrade och lös ifrån skogen och mullrade.
När vi kom fram till stugan fann vi dörren överbelamrad med smaskiga kakor... de hindrade oss dock inte från att komma in i stugan. Allt vi behövde göra var att skicka in kakmonstret så var problemet löst. Resten av helgen förflöt ganska lugnt men Jesper skrämde upp både sig själv och oss åtskilliga gånger. Han är en riktig fegis den mannen!
    Dessutom fick Hillevi och jag tömma dasstunnan... en upplevelse jag tror vi helst hade varit utan. Det visade sig att de handtag som fanns inte var mer än två hål rakt in i monstrets illaluktande mage som olyckligtvis, för oss, var lite överfylld.

Det här var bara en kort sumé över de två dagar Pisket daskade men den duger fint åt er :)

 FRED






RESFEBER!

Nu bär det nämligen av till Albylund på myshelg för Pisket. Om det är någon bloggläsare därute som känner att de skulle hugga av en arm för att se Pisket i egen hög person så behövs ej detta! Jag vet att jag inte borde berätta det här för att det blir sån uppståndelse var vi än går men källan får helt enkelt hållas hemlig... Klockan 17.40 kommer den större delen av Pisket (samlade) vara vid spottkoppen i centralen.. Så det är bara för dig som hängivet fan och älskare att rusa dit! Och ja, vi skriver gärna autografer... Både på papper, plast och kroppsdelar!

SES DÄR! =)

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS//Hilleviskaren

BARA KONSTIG!


ROOOMPAH!

Tänkte bara berätta för alla att det finns ett nytt revolutionerande sätt att spela volleyboll på. Istället för att slå på bollen med händerna så kör ni in den i magen och låter den studsa iväg med hjälp av fettet på denna mage. Jag provade det senast idag på min gympalektion och det fungerade susen.. Kanske det inte var riktigt vad min gympalärare tänkt sig men varför inte göra sporten mer mångsidig liksom?

ALLA MÅSTE SE FARSAN! det är den bästa filmen i år.. Gud vad den är underbart rolig, fin, fantastisk, sorglig, medryckande, feel good-givande och bara bäst!

http://www.youtube.com/watch?v=wOUx8ykj6Qs = ALLA MÅSTE LYSSNA PÅ DENNA LÅT BARA FÖR ATT DEN ÄR.. BÄST SAMT FINAST!

Se där har ni tre tips, ett för vardera dag de resterande i bloggruppen har varit för lata att skriva. Alltså de tre senaste dagarna! Men vet ni vad? Jag antar att jag tycker om er ändå :) ANTAR!

PUSSSSSS//HilleviskusPiskus 


alla <3 dag

glad alla hjärtans dag allihopa!




dan före dan

hejsan svejsan !

alla hjärtans dag imorgon. valentine's day. hur många har ngt vettigt att göra ? iinte jag iallafall! jag ska tröstäta gelehjärtan och se romantiska filmer med en kompis, kan det bli mycket bättre ? (:

juste. om ni där ute som faktiskt haar något att göra imorgon, men inte vet vad ni skall göra med eran speciella person, se valentine's day! hihi, den är underbar! i alla fall om man gillar romantiska komedier när de är som bäst. underbaaart ! då vet ni :)

puss och ha en fin lördag, inomhus då. äckelväder.


Vilka hjärtan?!

Så var vi här IGEN! Jag börjar känna denna jäkla känsla av uttmattning och sorg av alla jäkla årstider nu (för tiden) Inte bara vid jul som det borde, utan även vid påsk, midsommar och nu: vid Alla hjärtans dag!
Det ska vara mjäkande, och hit och dit, och allt ska vara speciellt! Varför behöver vi dessa dagar för att lysa upp vår vardag? Som att man ska ge presenter och vara snäll. Det ska man väll vara hela tiden?!

Och vi killar måste spriga hit och dit med askar av chocklad och beskriva våra känslor som om vi vore säkra. Inga tänker på att vi är lika osäkra som alla andra och kanske inte vågar! Och det är sällan vi får något.
Och vilka hjärtan ska man köpa! Ska det vara dyra lindt, med askar av metal. Eller ännu mer exlusivt? Eller räcker det med vanliga marabou?.

Jag vet vad jag ska ge., En ask chocklad hjärtan, med en ros till. Och en del av en väldigt bra låttext.

"Du undrar vad som driver mig, girig efter vetskapen
Det är för min kärleks skull - till pengar och till vapen"

Sen ska jag lägga till "Och DIG!"
Det kan inte misslyckas!

Erik. (Soldat till salu, Legoknekt!)



..........................


Vårtor på fötterna som vägrar att försvinna

Var det inte Jesper, vår otroligt beundransvärda bloggkapten, som sa att man skulle ha en fängslande rubrik?
    Tja nu när jag ändå har kommit igång är det väl lika bra att fortsätta skriva, eller? Jag kan berätta för er alla att fyra glada piskare hade nationellaproven i svenska idag... jag menar Alla glada piskare.... förrutom Eddie och Axel då... för de är ju små.. jag menar mindre... yngre.. minst... yngst! De är yngst.. och yngre. Och ganska små också faktiskt.. men det hör inte hit. Vi, resterande, äldre piskare, hade nationella läsförståelse. Tyvärr glömde jag bort allt som lärarna hade sagt innan: "Håll er till de rader som finns, tydlig styckindelning, tänk på att inte sattsa allt på G - frågorna..." 
    Men men, det finns värre saker i livet. Tex kan man ha massor med vårtor på fötterna som aldrig vill försvinna (jag har ju inte det, så att ingen missförstår, men jag tänker på alla andra stackare som faktiskt har det), vara sugen på godis hela tiden och aldrig få något tills den dag man i sin desperation snor ett barns godispåse, ha något på ryggen som kliar som man inte når och ingen assisterande hand finns i närheten... Jag kan rabbla på i evigheter men det enda vi kommer komma fram till är att livet suger och då blir ingen glad :) 
    Låt oss istället fokusera på det soliga och trevliga... Som att jag har en grymt fin ring som jag älskar, min syster är i London och jag har hela hennes kvarlämnade garderob till mitt förfogande, att jag sprang i 7 minus igår.... det kanske inte var något possetivt då men efteråt var jag väldigt nöjd. Det är bara att fundera lite så kommer man på de där små sakerna som gör en glad! Och glöm allt det där om vårtor och godissug för det är bara bajs.

FRED

Lagom långt och innehållslöst

Jag satt och funderade på om jag skulle skriva ett inlägg och kom sedan på att det faktiskt är min dag att blogga idag.. Tänka sig va! Undrar om det var mitt undermedvetna som talade om det för mig. Det kan ha varit så... Men jag måste erkänna att jag inte var helt övertygad om att skriva ett inlägg förrän jag insåg vilken otroligt cool ring jag hade på långfingret och hur otroligt coolt det skulle vara att skriva ett inlägg med den på....  Så då bestämde jag mig för att skriva en liten text trots allt och här har ni den! Lagom lång och innehållslös :)

FRED

Att sno eller att icke sno ett potentiellt barns godispåse

Hejsan hoppsan allihopa! Idag har jag och min kusin snott ett potentiellt barns godispåse... Barnet är potentiellt eftersom att vi aldrig såg det. Men däremot såg vi dess lockande godispåse och föll för den förfärliga frestelsen. Det här är inget vi är stolta över så det är inte därför jag skriver det på bloggen utan för att uppmana alla att INTE sno någons godispåse! Speciellt inte ett potentiellt barns. Skuldkänslorna blir er övermäktiga... Fast å andra sidan var godiset som låg i påsen extra gott och vi kan nu kryssa för en ruta på vår "attgöralistainnanvidör" [karin, min kusin, invänder att vi inte har några skuldkänslor alls, som faktiskt är sant.. men det låtsas vi inte om. Egentligen ligger vi på golvet i outhärdliga plågor just nu... eller som Erik Borgman en gång sa: "Sitter nakna under diskbänken och ojjar oss medan vi kallsvettas och gungar fram och tillbaka med huvudet mellan benen"]

FRED

En liten Limmerick

Vi spår framtida jobb som poet för gräsmattorna! :D

Den glade Jaques till printern sig begav akut,
Och försökte euforiskt dessa kakor skriva ut.

Men den stora lyckan för denna dagen,
Slutade med fyra kg A4:or ner i magen.

Ont fick Jaques,
Och magen sprack(nästan).

Jaques var inte längre glad,
I hjärtat fylldes en hatisk kaskad.

Man lever livet i en ständig risk,
När man litar på ett pisk!

;(

// Gräs


Baka baka liten KAKA!

KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA, KAKA!

"Kak-edition" speciellt skapad för Gräsmattorna Af Älvsjö!
Gingerbread Cookies Royalty Free Stock Photo

Oreo Cookies Stock Photography

Cookies Stock Images

Cookies Stock Images

Funny Cookies Royalty Free Stock Photo

Stack Of Cookies Stock Image

Cookies Royalty Free Stock Photos

 


mys


:)

:)

Stugad är nu bokad till myshelgen :)

FYI.................

Den sociala situationen.

Nu jäklar har jag äntligen någonting från mitt liv att skriva om. Nu så!

Idag, jag skulle lungt och harmoniskt letade efter en plats att sitta vid under matan i skolan, tyvärr var det bordet jag haft i sikte upptaget, jag tittar runt.
Där, sitter tre flickor från min, respektive min grannklass. Sedan jag anser, ansåg mig rätt så bra vänn med åtminstonde två av dem så satte jag mig där.
Vi inlädde en konversation. Plötslig ser jag flickan bredvid mig ta upp mobilen. Hon börjar skriva ett mess, i rätt så öppen ställning som inte visar på att det är privat. Jag tittar en snabb blick på det. (Kanske fel av mig, troligen fel av mig)

Hon skrev om mig!! Och inte bara vad som hellst, "Jag avskyr honom" m.m Och sedan någon vilja att jag borde gå. Ungefär så tror jag det stog (läste "avskyr honom") Jag anade att hon skulle skriva till flickan framför mig sen det annars skulle vara omöjligt att förstå messet om man inte var med.
Jag försökte signalera till flickan framför mig att jag sett vad hon skrev. Det fungerare inte...
Efter nästan överdrivna gester så tog jag fram mobil, skrev att jag läst det och gav den till henne, Hon förstod inte sen hon inte fått messet än, Jag skriver att hon snart kommer få det. Flickan är fortfarande oförstående.
Sedan tar flickan bevid mig och ger hennes lur, med hennes mess om mig i till hon framför mig. Samtidigt som jag lämnar över min mobil med
en förklaring om att jag såg henne skriva om mig i ett mess.

Det blir en sådan absurd stämmning att vi alla tre börjar skratta efter att hon läst klart båda.
Jag dricker snabbt upp min mjölk och går...

HOHOJAJA!

Hahah, jo jag vet inte riktigt hur jag känner för den nya kvisten i hörnet... den känns lite "madeleine är bitter för att alla klagar på hennes design så hon kluddrar till en fjånggonggong för att make a point", madeleine glöm inte att jag klagade aldrig! Varför ska jag då straffas? Sen kan det ju vara så att någon annan har gjort den och jag sitter här och falskt anklagar Madeleine men vad spelar det för roll egentligen? Det hela kan ändå bara bli löst på ett sätt! Vi måste ha en bild! Jag är redo att offra min, inte så mycket längre men ändå lite, doldisidentitet och lägga upp en bild på mig själv om det ska behövas!

På tal om Skåne så kan nu Pisket allt om detta landskap eftre gårdagens möte... Erik och Jesper, de skånskaste skåningarna själva, höll nämligen först ett föredrag (med karta) om deras ursprungsbo för att sedan visa en film på EN TIMME, troligtvis från UR, om Snapphanarna, Sverige-Danmark kriget och Nils Dacke som alla ledde upp till att Skåne blev svenskt samt så skånskt som det är än idag! För lärorikt kan också vara roligt...

Hosthost!

Själv har man ju lite skånskt blod i sig men.. man vill ju inte att de andra stockholmarna ska känna sig underlägsna så vi håller det mellan dig och mig!

I alla fall så önskar jag er alla en ypperligt trevlig vecka.

PUSSPUSSPUSS// HillevilsNils (Dacke vettu) =)

RSS 2.0