Påsken - godisets högtid

Nu ska jag åka till Fjällen och sen London på turné med min nya röda hårfärg. Det kommer bli asgrymt! Men ni stackare som är hemma hela lovet ska inte vara ledsna för det. Det finns ju massor av saker att göra. Antingen kan man sy sig en egen balklänning (som Askungen och Moa), eller kan man åka till Romme och träna på sina svängar i backen (som Stig Helmer och Hillevi). Och om man inte känner för att vara så aktiv kan man ju alltid passa sin sjukliga släkting (som Per, Johan och Rödluvan)
    Ser ni? Det finns massor att göra och alldeles för lite tid för att sörja! Dessutom är det ju Påsk och godisets högtid :) Dvs om man är ett lyckosamt barn utan en pappa med den värsta godissmaken: Marmeladbollar!

Hare gött och massor med fred




Hillevi laddar....


.... and OF she goes!! I en ryslig fart... :)



29/3 2010

Hej!

Jag är rödhårig

Fred

Goaste gubben i stan


By Anna Mathsson with help from Madeleine Börjesson!

Btw, that's a very good blog!

 Peace and love from Madeleine

Urgullig bild, och kolla hur tunna jackor de har på sig.. NAJJSBAJJS!


TJONGTJONGFLINGFLONGSNOPP!

Hallådär alla älsklingsläsare! Jag tänkte bara påpeka att det faktiskt är sant, helt sant och inget annat än sant det som står i novellen nedan! Orka ta er igenom den för den är fantastiskt innehållsrik och jag tror nog vi måste slå något slags rekord på hur många man kan lura under två enstaka dagar! Eloge till oss! För övrigt så är jag glad idag, något vi alla borde vara tycker jag!

PUSSILUSKUSBACILLUS//HILLEVIMMMMMMS

HISTORIEN OM ERIKS KÄRLEK TILL EDDIE LILJEKVIST

HISTORIEN OM ERIKS KÄRLEK TILL EDDIE LILJEKVIST

Det var en gång en liten pojke vid namn Jesper som lämnade Ramlösa för att möta Stockholm med sin knorvliga dialekt. En snöstormig eftermiddag skulle lilla pojken Jesper träffa fyra ännu mindre stockholmiska seniorscouter. Tanken bakom det hela så kallade ”mötet” var att spela in en så kallad ”film” men så blev inte fallet. Istället utbrast Jesper med ett leende som räckte från öra till öra:
- VI LURAR HILLEVI!

          Den allra minsta pojken Erik blev genast medryckt i idén och de pyttesmå flickorna Madeleine, Moa och Josefin satt bredvid och hejade på.
- Vi säger att jag är gay och hopplöst förälskad  i Eddie Liljekvist! skrek Erik ut över rummet. Alla hakade genast på detta brillianta förslag och de började tillsammans ryka ihop en plan som de sedan satte i verket.

          Later that evening Moa and Josefin went to visit Hillevi at her small nest to light the first sparkle of what was to become a tumbling fire. Moa started telling the untrue story of Erik’s love for Eddie Liljekvist, a story that Hillevi, the innocent, pure minded and naive little girl blindly believed. And so the seed had been planted.

          Två dagar passerade och Hillevi spred historien om Eriks kärlek till Eddie Liljekvist vilt omkring sig, dock på ett snällt och gulligt sätt. Hon blev oroligare och oroligare och erhöll ständigt sms från Erik där han vädjade om att de skulle talas vid om hans stora problem. Hillevi fruktade att Eddie Liljekvist skulle möta Eriks kärlek med kyla och besvär och därmed såra honom men insåg snart att hon var tvungen att ta tag i situationen.

          Vid femtiden den andra dagen ringde Eriks telefon febrilt mittunder hans Xboxsession med en nära vän och när han svarade var det Hillevi på den andra sidan luren. När Erik svarat berättade han för Hillevi att hon blivit lurad och Hillevi som fortfarande var ärrad efter en viss kakincident blev smått upprörd och bestämde sig för att luras tillbaka, allt för att få sin hämnd på de människor som utsatt henne för de två dagarna av ångest. Hillevi och Erik gick ihop och bestämde sig för att lura Madeleine, Moa och Jesper vilka Hillevi ansåg som huvudskyldiga. De skulle lura de tre om att Hillevi fortfarande trodde på Eriks kärlek till Eddie Liljekvist och dessutom var ännu mer orolig och fruktsam.

          Därefter hände följande:
Hillevi ringde Madeleine och berättade om sin ökade orolighet och fruktsamhet vilket skrämde Madeleine in i benmärgen. Madeleine ringde därefter Moa för att få höra lugnande kommentarer men möttes av de motsatta. Moa delade nämligen Madeleines ängslan för Hillevis välmående och när de lade på ringde även Hillevi Moa för att upprepa sin falska oro för Eriks situation. Detta gjorde Moa utom sig utav ånger och efter att hon lagt på luren med Hillevi ringde hon tillbaka till Madeleine och de båda kom överrens om att de skulle ringa Jesper och be honom att berätta sanningen för den stackars Hillevi. Jesper följde order och ringde laglydigt Hillevi klargöra den verkliga situationen men fick då höra att hon redan hade koll på läget och även själv gått med i spelet. De två kom överrens om att fortsätta lura Moa och Madeleine. När det samtalet var avslutat ringde Jesper Moa och lurade i henne att Hillevi vägrade tro det hela var ett skämt eftersom det är ett ämne man inte skämtar om och att hon var säker på att Erik faktiskt var homosexuell. Moa ringde då Hillevi som bekräftade det Jesper sagt men så snart Moa började låta upprörd kunde hon inte hålla sig utan berättade även för Moa om hela bluffen som det snart gick upp för att hon blivit lurad. Moa och Hillevi kom då överrens om att fortsätta lura Jesper och Madeleine och Moa ringde Madeleine och lurade i henne att Hillevi var jättearg på Moa själv för att hon ansåg att hon var homofob och rasistisk. Hon beklagade sig över hur Hillevi skrikit åt henne och sedan lagt på luren i örat på henne, talangfull skadespelerska som Moa var så tvingade hon till och med fram en tår för att förstärka sin historia. Madeleine blev ack så orolig av detta och började ångra att hon gått med på att lura Hillevi från början. Samma ånger kände Jesper när Moa ringde honom och övertygade honom om att hon och Hillevi hade blivit osams på riktigt. Hur Moa blivit arg för att Hillevi inte trodde på henne och gick emot henne och hur Hillevi blivit rosenrasande utav det faktum att Moa någonsin försökt lura henne. Efter dessa samtal ringde Moa återigen upp Hillevi och de kom tillsammans överrens om att det roliga var över- alla skulle få veta sanningen. Utav rädsla för Madeleines och Jespers vrede bad Moa Hillevi att leverera nyheterna. Hillevi, snäll och gullig som hon var, tog på sig uppgiften utan att tveka. Hon ringde både Madeleine och Jesper för att erkänna. Senare samma kväll får Madeleine ett sms från Erik där det stod följande:
- Fortsätt köra på, jag lura hon som fan!!
           Det kan från detta uttalande antas att ingen informerat Erik om allt som hade hänt.

 

En sann novell av Hillevi Börjesson och Madeleine Jacobsson eller tvärtom


Morgondagen

Imorgon! Imorgon ni! Då kommer något ni alla längtat efter... ETT INLÄGG! Och ett grymt sådant också! Känner ni spänningen? Den stiger i takt med sekunderna som passerar. Innom 24 timmar kommer ni ha läst ert livs text.

Ha det trevligt fram tills dess

Fred

morgonkaffe



Hej jag vill åka tilllbaka till karibien!

Idag när jag satt som bäst i köket och drack mitt morgonkaffe ser jag ut genom fönstret och det snöar !
Denna upplevelse var en stor besvikelse, speciellt som det hade varitså vaaaaarmt och skönt igår! ledsen joppe.

OMG! "Läskiga mannen med skeden" look a like!

            

Byt ut tandborsten mot en sked så har du honom! Den "läskiga mannen med skeden" som vi alla fruktar. Bara så att alla små söta barn vet är detta inte han utan Super Söta Silver Anton men likheten på den här bilden och videon är slående!

Varning för otäcka bilder



Fred

En liten brödbit i ett trikålinne

Tjolavippen!

Jag vill så gärna lägga ut låten som Gräs komponerat åt oss men jag vet inte hur man göööör! Det är frustrerande! Kanske kommer detta lösa sig så småningom...? Vi får se.
  Just nu borde jag plugga naf alväj tiks NO! Men jag känner att det inte är rätt tid för det.. jag känner att det är tid att blogga och jag känner att jag inte har något att skriva om :) Ibland kan livet vara bra knepigt. Men det här blir ju också ett inlägg, om än ett värdelöst sådant!

Vår TV hackar, mina tår fryser och jag åt en semla efter middagen. Det var riktigt mycket grädde på en väldigt liten brödbit. Lite som en tjockis inklämd i ett trikålinne.... eller nej... det stämmer ju inte.. men det lät trovärdigt :) 

Fred








Början på en ny era!

Jag har hört av vissa att vår blogg är lite tråkig eftersom att vi uppdaterar för sällan och för att vi har för få bilder. Detta mina vänner, bekanta och främande ska vi ändra på, här och nu! Jag hade tänkt inviga denna ändring med en härlig samling av bilder från blandade tider i det förflutna... Tjeckien.... 

Förresten, jag älskar att springa och hoppas att jag alltid kommer ha ben med knän på och fötter nedtill :)

Och oH! Jag kom på en annan sak också! Gräsmattorna har skrivit en sång till oss... och vi är smickrade? Jo! Det klart vi är smickrade.. och en aning skrämda. Men den är väldigt fin och en riktig hjärnretare. Om gudarna vill kanske den kommer upp på bloggen så småningom..






















FRED


Piskarna har börjat sin vårdans

Visst känner ni hur våren kvittrar bakom knuten och lyser med sin sol i våra blekgula nackar? Jag tycker verkligen att den är på gång nu. Allt tyder på att Fröken Vår är närvarande: Snön rasar ner från hustaken, istapparna droppar sakta bort i solens glans, de små grönludna knopparna svajar i de spröda grenarna och piskarna har börjat sitt vårgnabb. De är ovanliga att se men om man lyssnar tillräckligt noga kan man höra dem kvittra i buskarna:

- så du tycker alltså att jag ska behöva betala böter gör att min kropp inte reagerar bra på mjölk?

- Eller så kan du se grejen som en sarkasm på alla moderna rasteologier?


Jaa, allt är som det ska vara på våren, frid och fröjd men även stoj och strid.

Jag hälsar dig Fröken Vår, jag hälsar dig välkommen till Sverige!

Fred




Laktolsintoleranta.

Vad är det svenskaske som finns? "Köttbullar" svarar ni. Ha! Köttbullar. Det är idiotiskt. Ikea har exploaterat grejen som fan! Alla snackar om "meatballs" nu för tiden! Nej, det riktigt svenska är: Mjölk!

Det är egentligen bara vi skandinavier som kan dricka riktig mjölk. I alla andra länder har de i massa sötämnen och kemikalier så det mer liknar saft än mjölk. För att inte prata om i China och andra delar av världen, för att inte prata im USA. Där kan de knappt dricka mjölk.
Men vad är då hotet mot det svenka mjölkhemmet, mot vårt vita blod? Det är Laktolsintoleranta!

De onda, svaga människorna som inte kan dricka mjölk! De attackerar oss med produkter som laktolsifri mjölk och fil! De tunnar ut vårt blod med deras svaga gener. De hotar att förstöra det svenska mjölkdrickandet!
Därför måste vi bestraffa dem! De laktolsintoleranta. Vi måste införa bestraffningar och lagar som skyddar oss.

Inga laktolsintoleranta får para sig med svenska mjölkdrickare. Och de måste betala böter bara för att samhället tvingas göra laktolsfri mjölk åt dem! Och för att få svenska medborgarskap måste man klara av minst tre liter mjölk på tio minuter. Allting ska kockas i mjölk! Spriten skall göras på mjölk! (Det går!) Vi ska förgifta de andra länderna som inte klarar av mjölk genom att hälla det i deras vatten. Sen ska vi förgöra dem! Vi ska odla super kossor som producerar mer mjölk än några andra. Vi Skall Segra Med Mjölkglasset I Vår Hand!

//Erik. (Mitt mjölk parti ska heta SS, (MP). Sverige Socialisternas Mjölk Parti.)

Så Här Bör Det Ligga Till


JA JAG TITTAR PÅ MELODIFESTIVALEN OCH SKÄMS INTE FÖR DET!

I alla fall på finalen, den mååste ju varje svenne se för att känna sig svensk.... I alla fall så kan den ju skita på sig i år! Vem tusan röstade på Anna Bergendal? Helt ärligt hur är det möjligt att så många kunde tycka att hon var bäst och röstade på henne så att hon vann? Jag har ingenting emot denna Anna eller hennes låt men är fortfarande chockad över att hon fick fler än tre röster! Skäms på er Sverige! SALEM AL FAKIR VAR FREAKING FANTASTISK! Ola var också bra.... jag röstade på båda... Två gånger på Salem för han var BÄST! *Självklart radiohjälpennumret eftersom jag vill rädda välrlden*

Idag tänker jag inte skriva puss som hälsningsfras eftersom allt suger!//Hillevarg (arg, inte varg)

Zenit 2010?

Hejsan hoppsan! Jag skulle gärna vilja ha lite information om lägret i sommar, Zenit syftar jag då självklart på.
Kanske har jag inte varit uppmärksam nog eller har detaljerna inte varit så viktiga men det skulle verkligen vara bra om vi kunde förtydliga lite saker.
  Tex. Vilka datum är det? När är sissta anmälningstillfälle? Hur mycket kostar det och vart i Skåne är det?

Tack och kullerbytta baklänges

jag tynar bort i min soffa.

ligger här i min soffa sóm vid det här laget har avtryck från mig som inte kommer försvinna på ett tag. jag är hemma, sjuk. ngn magsjukgrejjs med inslag av feber, vilket gör att jag inte alls är sugen på ngt. jag VILL vara sugen på ngt, men det går inte. jaa, det är synd om mig. men. jag ligger iallafall här och tycker synd om mig själv framför ellen. vilket jag också gjorde igår... vilket är grejjen med inlägget (a) då var dennis quaid där, och det var jätte roligt. titta. tihi.



Pix på pisk


Me and my homies in new york city, good old days!

well now let's see, i think this one's from world war 1, yes, now I remember, 4th november 1916.
How lovely! Jesper and Kristin! Long time no seen, I wonder how they are these days....
wooa, Johanna and Hobbe, wait... they are not piskers..... LOVE IT!
This picture was taken back in the 80's, i tell ya, my time with al Qaida was just fantastic!

Pisket från underlandet

tjolaHEJ TJOLAHOPP!


wooops, caps!
ikväll har pisket varit på äventyr så pass långt bort som på heron city!! Japp jag vet vad ni tänker "fan jag missad dem" och det jag har att säga är  - synd - vi är ju trots allt upptagna grabbar allihopa och inte har vi tid att vänta på skrikande fans som aldrig visar sig. Anyway, filmen vi så ivrigt såg kallas alice i underlandet, personligen tyckte jag att den var lite småläskig... anton däremot försökte fånga alla 3D figurer och njöt av det hela. Mmm goda tider.
tyvärr kom jag på att det är skola imorgon -.- och jag tror jag dessvärre måste avsluta detta blogginlägg omedelbums... jag har ju trorts allt lita att plocka ner i väskan...till exepel alla de där tusenmiljoner läxorna som blev uppackade men aldrig gjorda... pitty...
C ya wouldn't wanna B ya (om du mot inte mot förmodan är jättesnygg och jättekänd, då skall jag överväga)
/JOppe tha man ( eller ja woman)
KEEP IT POPPIN'

Hata Disney! (Men älska Pixar)

Fy fan va Disney suger!, De har inte gjort något bra sedan... Någonsin! (Nästan inte, Skattkammarplaneten var grym!)
Det värsta är människor som får för sig att Disney är det samma som Pixar!, Att allt som Pixar gör därigenom också är Disneys. Ungefär som att jag skulle ha Picasso som slav och därigenom säga att allt han målar, är jag som målar.

Eller som Alice i underlandet som kommer ut nu, jag blir besviken. Det kommer enbart att bli en stor "Fan vad bra kalle i chockladfabriken sålde, nu passar vi på att sälja ännu mer på det medans modet är i!"
Hatmakaren har typ fem meningar i orginalet. Och tio i uppföljaren. (Alice i spegellandet) Men nu i den här
"Jag har knappt läst någon av böckerna (som förresten är rätt så tråkiga) men jag kör mitt eget recept!"
Så får så klart Johnny Depp Mega roll med sin hattmakare för han och Tim Burton är ju bundisar.
Och Johnny Depp måste ju vara den muppaste rollen.
Jag kan också spela cp! (inget taskigt mot de med en sådan sjukdom)

//Erik (Biter mig i örat och slår mig på bröstet samtidigt)

:D


Don't you just hate it when you have a baby and you don't know who the real dad is?


Det ska va reggea på sommar'n

JAG LÄNGAR SÅ MYCKET !!!!

Joppelicious

shiiit breee, jag kom precis hem från min dagliga(?) nattpromenad, really refreshing i totaly recomend it to everyone! Idag likasom igår ledde promenaden från hillevimsan para mi casa. Och ja, innan jag tog promenaden hem hade vi sett på samma film som vi såg igår(angus, thongs and perfect snogging, vi älskar den mest för att det är helenes favoritfilm) men den är ju så underbar, som hillevi uttrycker sig. Moa däremot (som ocksa var hemma hos vimsan) hade dock lite svårt med filmen då hon blev lite lätt sorgfylld utav tanken att verkligheten aldrig är som på film. Och på den punkten håller jag faktiskt med, för allt blir alltid bra i filmer, vilket är ganska deprimerande för det är ju verkligen aldrig så i verkligheten !!!!!!!!!! JESUS AMALIA!
whatevaaaaah, i alla fall så var moa tvungen att spela kind of mozarts requiem (=läskig klassisk musik) för oss precis innan jag skulle bege mig hemåt, jag blev inte så värst rädd (!) men madde och hillevi däremot... herre hjälpe oss! (nej jag är inte superkristen)

keep it gangstaaaahhh!


//JoPpELiCiOuS!!

wooooa JoppE!!!

been there done that messed around i'm having fun don't put me down!

jag vet, det är jag som är undercover la roax! för alla som undrar liksom.
Jag tänkte berätta en liten historia, det hela började dagen innan julafton, precis efter att jag hade varit på födelsedags partajj hos min kusin. Jag var inne på coop i västberga där jag skulle köpa en tomtemask och pölsa på burk (fråga mig inta varför) och när jag hade tagit mina varor begav jag mig mot kassan. Kassörskan, ja det var ju en tjej, tog betalt och kollade lite snett, fast jag vet inte om hon gjorde det egentligen, jag tror att hon bara såg ut så liksom :O jag tog min pölsa och gick.
någon vecka senare är jag återigen på coop i västberga. Och gissa vem som står i kassan ? samma tjej, woooaa, FETT ´sammanträffande tänkte jag, betalade och gick.
när jag sedan efter ett par dagar än en gång var på coop i västberga var det samma tjej i kassan igen !!!! unbelievable tänkta jag betalade och gick.
Och idag när jag var på coop i västberga var det samma tjej i kassan, ett sådand ko in si dens!
det måste betyda något, vad vet jag inte, men jag har en känsla på att det är något stort på g...
gokväll!
/ JoPpELiNa BaLeRiNa

Alperna = Cowboy und Indianer

För dom som har missat det så kan jag meddela att jag har vart i Alperna nu under sportlovet och det går att beskriva med ett ord: Wundervoll! Det var ganska jätte grymt!
Men nu till saken.
Vi satt och åt lunch på ett matställe i backen där dom spelade konstig tysk musik och gissa vilken låt som spelades? Cowboy und Indianer! Österrikarna och jag skrek till av glädje men tyvärr började inegn dansa och jag var väl inte så jättesugen på att ställa mig på bordet och dansa själv. Trots att ingen dansade så var det häftigt ändå! :D

Lyssna!
Olaf Henning – Cowboy und Indianer

wazzaaaaahhhh

freakylicious!
Just som jag satt och tänkte på vår fina (?) blogg så kom jag att fundera på varför vi inte har så värst många läsare... Vi har inga superfjortisar, inga dödsfall (även om det var nära till ett förra helgen) inga gaypeople (beroende på hur man ser på saken) och vi är inte heller kända på något sätt. Men så kom jag på. Vi har ju mig. Det oanvända vapnet, och ja, beroende på hur man tolkar det så passar jag ju in på alla de överstående beskrivningarna av vad vi inte har! Och det enda jag har och säga är att jag har klippt mig kort, och nu är det lite mer volym på mitt hår! don't you just love it!
C ya wouldn't wanna B ya!
/ Joppelicious

Vårkänslor!

Jag vaknade nyss och bara kände att jag absolut måste göra något drastiskt mot den här vintern.... En drastisk åtgärd är vad som krävs. Men tyvärr är jag slut på sådana. För att säga sanningen, vet jag inte om jag någonsin haft några sådana... okej där ljög jag igen. Jag brukar vara fylld utav drastiska åtgärder, men jag har aldrig kämpat mot en sådan stark motståndare som vintern...och snön....

Det mest dratsiska jag kan tänka mig göra är att gå ut i lite våriga kläder, hoppas att gud ser mig och fattar att vi vill ha vår, även i Sverige! Jag blir så fylld av vårkänslor nu när solen skiner, man öppnar dörren och tror att det idag kanske är lite varmare ute och sedan möts man av en isande vind och blir lite ledsen... höhö...

Men i år fick vi i alla fall snö, occh det är ju positivt ! (även fast den ligger kvar för länge -.-)

C ya wouldn't wanna B ya!
/Joppeliten

                 

                       Jag vill ha vädret som råder på den här våriga bilden !!!! PUSS

Drastiska åtgärder

Hej allihopa!

Joppe hissar:

- fjortispikks
- pippi långstrump
- bibeln

Joppe dissar:

 - Manlig falsett
 - veckorevyns modesektion
 - dåligt redigerade bilder gjorda på paint...


ni kommer aldrig att få veta vem jag är. Bara om ni genomskådar mig.

/ gästbloggarN

fjårtispikks



Här kommer lite av Piskets härlighet!


Jag hälsar er, folk av Tyskland

Nu är vi i Berlin och har tagit kort på allt historiskt vi har snubblat över. Åtminstone det som sett historiskt ut. Det känns som att vara i ett främmande land. Och då är jag medveten om att vi är i ett främmande land men jag syftar på ett äkta främande land... som typ Atlantis eller den sk himmlen.
Jag måste erkänna att jag är lite besviken. Jag tyckte Jesper sa att LilleVi skulle börja videoblogga och därför säkra bloggens framtid... men när jag helt spontant och slumpmässigt kommer över en dator med internet finner jag att detta inte har skett...
Jag har hittat ett par ascoola blommiga byxor som jag inte köpt och äntligen funnit ett par röda ballerinaskor som jag har köpt. Nu är jag så trött att jag håller på att somna på tangentbordet som förövrigt håller på att jävlas med mig. Ingen knapp är ju där den ska vara på en mac!

Fred

Rättvisa och jämlikhet!

Det finns 49 positiva smileysar och 23 negativa på Skype. Detta är dock inte en exakt siffra då vissa av dem kan tolkas på olika sätt beroende av hur och vem som ser på dem.
    Pizzan tex. Vissa älskar pizza och ser därför den som något positivt medan andra, ser den som något motbjudande. Dessutom finns det ju coktaildrinken och ölen vilka båda är både positiva och negativa. I för stor mängd är de ju rent av farliga för hälsan! Och sen kommer vi till frågan om emosen som också finns som smiley. Jag skulle vilja påstå att denna gubbe är kontraversiell... (jag vet inte om det ordet passar in i den meningen men det lät bra) 
     Hur som helst. Det jag ville komma fram till var att samhället, i det här fallet Skype, vill påverka oss människor till att bli positiva. Majoriteten av alla symboler de har är ju onekligen trevliga, färgglada krumilurer som är till för att uttrycka glädje och lycka. Tänk på de stackarna som är olyckliga, vemodiga och arga. Har inte de lika stor rätt att uttrycka sina känslor som de som är glada? Är inte alla värda lika mycket och förtjänar samma förutsättningar?
   Jag behöver sova och Erik behöver komma tillbaka och blogga... jag känner att jag inkräktar på hans hörna genom att skriva det här inlägget..

Jag är en tragisk föredetta sjuk människa som missbrukar kakor.

Fred



Kan livet bli mycket bättre?

Mina kakor som jag bakade blev helt underbara! Jag kan inte få nog av dem! Och nu har jag dessutom bästa underhållningen eftersom att LilleVi har lagt ut två superintressanta videosar på vår fantastiska blogg. Kan livet bli bättre? En enorm smarrig kaka och en spännande film om ett djur från livets begynnelse :o)

Fred

Anna Mathsson

      Anna Mathsson

http://Mathsson.blogg.se
http://Mathsson.blogg.se
http://Mathsson.blogg.se
http://Mathsson.blogg.se
http://Mathsson.blogg.se
http://Mathsson.blogg.se
http://Mathsson.blogg.se
http://Mathsson.blogg.se
http://Mathsson.blogg.se
http://Mathsson.blogg.se
http://Mathsson.blogg.se
http://Mathsson.blogg.se
http://Mathsson.blogg.se



TRIOPSLIV VOL. 2; Här ska det matas och ätas


FÖR ALLA ER SOM LÄNGTAT KOMMER HÄR TRIOPSFILMEN I DÅLIG KVALITÈ, FLER ÄR PÅ G! obs! det är inte riktigt urinvatten, det bara ser ut som det...


RSS 2.0