Youtube Hits by Judit & Judit


Jag och GVB scout brottas!

Jag (Eddie) och en GVB scout som heter sebbe är ute på arbetsvecka på vässarö :) Vi bestämde oss att i ställer för att jobba tyckte vi det var smart att lerbrottas :) GVB vann.. vilket var en nyhet för oss här i älvsjö.. lite pinsamt faktiskt.
Men satans kul va det iallfall!





Hahaha!



//Madeleine

OBS! Hillevi, läs inte detta ifall du inte vill veta vem som åkte ut ur idol

Hillevi, jag ville bara säga dig att jag också tycker om Niklas. Han har en otroligt unik och underbar röst.... men tyvärr måste jag också meddela att han, denna kväll, den 23:e oktober 2009...
...fick lämna idol...

Till alla Piskare kan jag bara säga att jag hoppas för er skull att ni kommer på mötet på söndag för det kommer bli grymt mysigt! Jag och Elsa står ju för det så vad annat kan ni förvänta er! ;)

Dessutom har jag kommit på att denna blogg behöv ett rejält upplyft och det måste fixas genom headern! Därför KRÄVER jag att vi snarast tar ett gruppfoto (utomhus!) tillsammans med vår gyllene mattpiska som vi sedan kan använda oss av. Vad sägs om det? Har någon något annat förslag?

....

ÅH!

HALLELUJAH!!!! (ja, jag får säga så eftersom jag faktiskt konfirmerade mig i somras... på vässarö... med scouterna) Jag var rädd att det var Niklas som hade åkt för att även om det bara jag och en annan Emmy som faktiskt tycker han är bra så är han uuunderbar! och camilla var ju inget att ha heller...

Idol åsido så har faktiskt jag lite helt totalt underbaart onödig information till er alla "Scoutälskare".... Jag har varit i Grays points scoutstuga idag och representerat pisket... aa, så internationellt seniorlag är alltså vi!

För övrigt så tänker jag på alla hemma i grötdimmiga Sverige VARJE dag.. men vad kan jag begära utav madeleine? Hon har ju alltid varit lite glömsk av sig så enda chansen hon har att tänka på just mig är om nån annan påminner henne, och inte är det något fel med det heller.... Elläääär (med moas utdragande klang)?

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS! //Jacobsson!!! (woopsie, där försvann mitt privatliv...) :P

PS. ja madeleine jag vet att det är du.... ds

Ett inlägg tillägnat Hillevi Therese Ellinor J'

Moa Brodéns fucking dator var elak och radderade mitt inlägg som jag skrivit! Aja hur som helst, det var mestadels en hälsning till Hillevi Therese Ellinor J'.

Vet du vad jag vet? Jag vet att jag saknar dig apmycket och tänker på dig... nästan varje dag! Dessutom vet jag att det var Camilla som åkte ut i idol förra fredagen :D Tjolahopp, weee! Äntligen försvann den ***

Förresten, hur har du det i solen? Vi, (Ilona, Sofia och Madeleine) trogna piskare, är som bekant i Falun och är isolerade i gröttjock dimma :O

Puss och hej leverpastej till både Hillevi och alla andra piskare!

Notera J:na! Jag värnar om ditt privatliv sötnos ;) mjau morr grr

//Vet du vem jag är?

Hoppas ni i pisket vet svaret.............


Hälsningar från "nere under" :P

Nämendå kärakära piskare, det är ju hela onsdag idag och ni har inte skrivit ett inlägg sen i söndags... Jag som är frånvarande och inte går att ringa eller smsa till (hint, hint erik) och är lite allmänt efter de två och en halv kommande veckorna har faktiskt en liten fråga till er i Sverige som jag tänkte att jag kunde fylla ut en inlägg med... Så... (trumvirvlar).... asså jag måste veta vem som åkte ut från idol i fredags!!! och hur bra alla var.... hahah, jag vet att majoriteten av er tycker att jag är hellullig som frågar men ilona! jag vet att Du förstår! Snälla nån som vet, skriv ett inlägg åt en behövande, och kanske även andra idolgillande bloggläsare....

Vet att jag tänker på er allihopa (hint, hint madeleine), vi synes om några veckor, jag gör reklam för bloggen i Australien så vi får hoppas på höjt antal bloggläsare;)

pusshej//Hillevimsus

från i söndags (;


hälsningar frååååån vässarö

TJENA ! elsa här (: det har inte hänt något utöver det vanliga men tänkte sitta här och informera er istället för att driva runt på påverkningstorget som det heter, där jag inte gör någon större nytta... (a) här är det sååklaaart asnajjs med regn och intressanta diskutioner och propositioner och yrkningar och voteringar! jippiiie! men klart det är kul, det är pisketmänniskor vi pratar om liksom!
det bästa hittills måste ändå varit, kanske låter skummt, men det är nog imorse när dom diskuterade om om vi skulle ha påverkningstorg eller plinum (?) . påverknings grejjen är att alla propositioner finns samlade på ett ställe och så går man runt och läser, och typ pratar om lämnar in/hänger upp yrkningar. kulkul! det andra är att man sitter i ett rum, alla, och så pratar en i taget typ. iallafall, så var det det de diskuterade läänge om, typ en timma, men det var kul ! nästan så att man väntade sig en fight, och de som ville ha plinumgrejjsen blev gaaanskaaaa äääägdaaaa, haha gvbare (:
nej men, här är det väldigt trevligt iallafall, trevligt folk, god och mycket mat, uuuuuuuuundddeeeeeeeeeeeeeeeeeerbaaaaaaaaaarrrttttt väder, och såklart att vi är på vässarö, har inte varit här på ett tag, på kanske 7-6 år.
+ att vi kommit på att kalle anka leksaker kan vara riktigt roliga och man kan använda dem i roliga och kanske lite .. ehm.. ondare ? ändamål, haha.

kom på at t ni kanske vill veta viiilka som är här ?  jag vill iallafall ha mer att skriva, så nu får ni veta,  om ni så vill det eller inte , mohahaaa! det är jaag,  erik "stavve" , eddie, erik snö, jesper, marie, sara och brune . fan, det tog ju inte alls lång tid.. jaja!

men nu ska jag vara duktig och se om dom där nere behäver mig (haha) så får vi se om ni hör av oss mer i helgen ? men vi på pisket ses iallafall imorrn på mötet, najjsnajjs!


PÖÖÖÖÖSS


Tur att vi inte är patrullscouter längre.

Till skillnad från patrullscouterna stannar vi inne denna helg och vissa ur pisket beger sig till Vässarö. Vi ska på den årliga distriktsstämman med distriktet.  Självklart ska vi blogg om det händer något oväntat :).


Cybertown

Jag är tvungen att fråga en sak om mötet imorn då vi ska köra i Cybertown. Hur många omgångar ska vi köra? Två? I så fall är det sjukt dyrt med allt från 200 - 300 kr! Det kostar lixom 120 kr för 40 minuter (två omgångar)... hoppas många kommer så det blir billigare...

Det kommer iaf bli grymt roligt! :D Så kom!

Puss och kram

nu är pengarna räknade!

nu är dom sista bössorna inlämnade och tömda och jag har räknat varenda liten peng :O mycket mynt blev det kan jag ju säga, 71 femtioöringar, 264 enkronor, 61 femmor och 32 tior. 20 tjugor, 2 femtiolappar och 1 hundring! orkar ni räkna ut det eller ska jag säga det direkt (: ?

1524 kronor och 50 öre har vi samlat ihop till Världens Barn! goooo piiskeeeet! (:

men nu ska jag tvätta händerna, mynt är äckliga!

puss and wish me luck to tomorrow när jag ska ta dessa mynt till dom,,, herrejävlar :D

eran Elsaaaa

här har ni pengarna också, kanske inte syns så bra...


Pianotrappan :)


Albin 9 år gör parodi i världsklass


Allas vår Eddie blir superkillad av allas vår Erik, titta och njut! // Hillevimsen


Kanelbullens dag!

Hej din lilla kanelbulle!
Här sitter vi eftyer att ha ätit dessa goda "hembakta" brända bullar. Det var mumsans! Tack Erik och Moa'!!!! :D
Siggelito har även varit här pch informerat om s.n.ö. Nu vet vi att snö är vitt och kommer i stora flingor. Haha nej skämtaa det kommer ju i bullar, det vet ju alla! :O.
s.n.ö är egentligen en skid grej som vi ska åka på med alla seniorer :D Alla är gryyyymt taggadeeee! ääme (elsa kör sitt smarta läte) hahahahaha vi skojjar bara med eeeeeeer! Elsa är aldrig smart!!!!!



Hej hopp gummisnopp! (hihi, vi är så  buuuuusiiigaaaa) // era duktiga, ansvarsfulla, bästaste, coolaste, tuffaste, snyggaste, gladaste, roligaste, grymaste och bäst på att laga stuprör  dvs. Hannaaaaa änd Elsaaaa

Pippi tribute: a tribute to Pippi


Bilder från Scouternasnatt

Här är lite fabulösa bilder från den fabulösa helgen där vi kom på den fabulösa fjärdeplatsen!



VÄRLDENS BARN!

TJOLAHOPP!
Dagens eloge går till Elsa Sonja Linnea Åberg!
Nu sitter allas våran Elsa och sorterar. plockar och donar här bredvid mig med allt som behövs till skramlingen för världens barn(medans jag funderar på att det skulle vara väldigt gott med kladdkaka just nu)!
Keep on the good work Elsa!

// Moa (G)
P.s: Elsa tycker också att det skulle vara gott med kladdkaka:D!
 

RSS 2.0