LUCIA A LA PISKET!

Det chockerar mig att det är hela onsdag idag och ännu har ingen skrivit om helgens spaktakel!? Hur kommer sig detta? i alla fall så tar jag härmed på mig ansvaret att skriva och berätta allt om vad pisket hittade på i söndags när vi skulle hålla i ett luciatåg på kåravslutningen:) Vi kom till bygget klockan elva och började öva direkt för att vid två gå till johanskytteskolan där avslutningen började fyra.

Vi tog alla med storm när vi kom intågandes, jesper som lucia med fyra av fem batteridrivna ljus på kronan, och sjöng Natten går tunga fjät: elitkör som vi är:P I alla fall så körde vi tomtegubbar med koreografi när vi tågat fram till scen och sedan gjorde vi en jättelång sketch som miniorerna verkade uppskatta. Vi tågade sedan ut och sjöng en en gång natten går tunga fjät för att stanna och överraska erik borgman med att sjunga: Tack erik borgman för att du har betalat din medlemsavgift... och tack kim och björn och nalle och många många fler... tack för alla pengar från öst till väst, norr till söder... tack för att du betalar din medlemsavgift! HAHAHA! skojj va!?

Sedan fick även vi en överraskning när Danni från Abrash visade fyra av filmklippen som dykt upp på just denna blogg där de tävlades om vilken som var skojjigast... :D En liten kanelhändelse var vinnarn och allas våran eddie fick gå upp på scen och ta emot ett pris, huvudperson som han ändå är i den filmen!

PIIIS! //HILLEVIMSET

pusspusspusspusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0